Hoe wijzig ik mijn adres?

Stap 1

Zie je in de rechterbovenhoek in de roze knop Mijn account staan?

Dan ben je ingelogd. Zie je in de roze knop Inloggen staan? Dan moet je eerst inloggen.

Stap 2

Klik in de rechterbovenhoek op de roze knop met Mijn account.

Stap 3

Klik op de zwarte knop Wijzig/ Voeg toe onder het kopje Adressen.

Stap 4

Klik op de zwarte knop Wijzig.

Stap 5

Verander je adresgegegevens en klik op de zwarte knop Bevestigen. Je hebt nu succesvol je adres gewijzigd.

Let op: bestellingen die zijn geplaatst voordat je de adresgegevens hebt gewijzigd, worden nog naar het oude adres verstuurd.

In 5 stappen
Stap 1Stap 2Stap 3Stap 4Stap 5