Hoe plaats ik een bestelling?

Stap 1

Zoek de titel die je wil bestellen en klik daarop.

Je kunt in de zoekbalk zoeken op titel of je kunt via de menubalk zoeken naar het product dat je wil bestellen. Wanneer je op de titel klikt, opent een productpagina.

Stap 2

Klik op de groene knop In mijn winkelwagen.

Er verschijnt een pop-up bericht. Je hebt de bestelling in je winkelwagen geplaatst.

Stap 3

Klik in de pop-up op de groene knop Naar de winkelwagen om af te rekenen.

Of klik op Verder winkelen als je nog verder in onze webshop wil kijken of als je meerdere producten wil bestellen.

Stap 4

In de winkelwagen klik je op de roze knop Naar de kassa om de bestelling te plaatsen.

Stap 5

Ben je nog niet ingelogd op onze website? Dan verschijnt onderstaand scherm. Je dient dan eerst in te loggen.

Heb je nog geen account? Klik dan op Maak een account aan.

Ben je wel al ingelogd? Ga dan verder naar stap 7.

Stap 6

Nadat je bent ingelogd, keer je weer terug naar je winkelwagen. Klik opnieuw op de roze knop Naar de kassa.

Stap 7

Je ziet nu onderstaand scherm. Klik op de zwarte knop Adres toevoegen.

Stap 8

Vul het verzendformulier in. Klik daarna op de zwarte knop Bevestigen

Stap 9

Druk op de roze knop Verder naar betaalmethode.

Stap 10

Kies je betaalmethode

Stap 11

Controleer je adresgegevens en je bestelling. Klik op de roze knop Bestelling plaatsen om je bestelling af te ronden. Volg de instructies van de door jou gekozen betaalmethode.

Stap 12

Je hebt je bestelling geplaatst en ontvangt de ontvangstbevestiging per mail. Bedankt voor je bestelling!

In 12 stappen
Stap 1Stap 2Stap 3Stap 4Stap 5Stap 6Stap 7Stap 8Stap 9Stap 10Stap 11Stap 12