Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Vanwege Hemelvaart is onze klantenservice op donderdag 26 mei niet bereikbaar. Vrijdag 27 mei is de klantenservice alleen telefonisch bereikbaar.
×

Bestelinformatie

Hebt u vragen over onze producten of over deze website? Neem dan contact op met Boom uitgevers Amsterdam, afdeling NT2 via (020) 5200 126 of nt2@boom.nl

 

Verzendkosten

Binnen Nederland: € 1,99. Gratis verzending vanaf € 20,-.

Buitenland: volgens tarieven FedEx.*

* Voor nalevering buiten Nederland worden apart verzendkosten in rekening gebracht.

 

Geschatte bezorgtermijn

Nederland: 1-4 werkdagen (PostNL)

Europese Unie: 7 werkdagen (FedEx)
Wereld: 8 werkdagen (FedEx)

 

Verzending
We houden u op de hoogte via e-mail. U kunt uw bestelling ook volgen via uw account. Ga daarvoor naar uw account en zie binnen het blok ‘Bestellingen’ op de orderregel in de kolom ‘Status’ de verzenddetails van uw order.

 

Mocht er bij een eerste poging onverhoopt niet kunnen worden afgeleverd dan zal de eerstvolgende dag een tweede poging worden ondernomen. Als u bij de tweede poging niet thuis bent, zal er worden geprobeerd bij de buren af te leveren. Mocht ook dit niet lukken dan kan het pakket worden afgehaald bij het dichtstbijzijnde postkantoor. Post.nl informeert u over de locatie van het postkantoor.

 

Retourneren

Voor een snelle en correcte afhandeling van uw retouraanvraag verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met onze klantenservice via (020)  5200 126 of nt2@boom.nl.

 

Indien u direct, zonder aanmelding de producten terugstuurt, vragen wij u om de volgende procedure te volgen:

- Download hier ons retourformulier. 

- Stuur een compleet ingevuld retourformulier mee met de retourzending.

- Indien mogelijk, willen we u vragen de pakbon of de (kopie) factuur mee te sturen.

- Stuur de retourzending op naar Boom uitgevers Amsterdam, o.v.v. retourzending, Postbus 15970, 1001 NL Amsterdam

- Digitale producten kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden. Bij het bestellen van een digitaal product ziet u af van uw herroepingsrecht.

- Artikelen voorzien van een unieke toegangscode voor een online product kunnen niet geretourneerd worden. Bij het bestellen van een digitaal product ziet u af van uw herroepingsrecht.

 

Een retourzending dient aan de volgende voorwaarden te voldoen:

- U kunt een artikel retour sturen binnen 14 dagen. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling. Als u meerdere artikelen in één keer hebt besteld, kunt u deze retourneren tot 14 dagen nadat u het laatste artikel heeft ontvangen;

- U kunt het artikel binnen deze termijn direct retoursturen, maar u kunt ons ook binnen de genoemde termijn op de hoogte stellen van het feit dat u de overeenkomst wil herroepen. U kunt dit doen door binnen de herroepingstermijn het modelformulier voor herroeping aan ons te sturen, maar bent hiertoe niet verplicht. Nadat u op deze manier een retour heeft aangemeld, heeft u nogmaals 14 dagen om de producten terug te sturen.

- Het artikel dient indien redelijkerwijs mogelijk in de originele staat en in de originele verpakking teruggestuurd te worden. Indien u het artikel beschadigd retourneert, zullen wij de kosten hiervoor aan u doorberekenen, indien de waardevermindering is ontstaan doordat uw toedoen. Wij adviseren u daarom om de geleverde toebehoren bij uw bestelling te bewaren;

 

De verzendkosten van het retourneren worden niet vergoed. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat wij niet aansprakelijk zijn voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Vraagt u daarom op het postagentschap altijd om een traceercode en bewaar deze goed.

 

Als u de bestelling al hebt betaald, dan wordt het betaalde bedrag teruggestort. Als u nog niet hebt betaald, dan komt de betalingsverplichting te vervallen. Het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele verzendkosten voor de heenzending wordt zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na het moment dat u de overeenkomst heeft herroepen terugbetaald. Wij betalen met hetzelfde betaalmiddel terug als waarmee u heeft betaald.

 

U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

 

Betaalwijzen

 

* Niet-voorradige titels kunnen niet online afgerekend worden. U ontvangt van ons per e-mail een factuur. U dient het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen over te maken. 

 

Btw

Alle door Boom uitgevers Amsterdam gehanteerde prijzen en tarieven voor leveringen binnen Nederland zijn inclusief btw. De gehanteerde prijzen en tarieven voor leveringen naar andere landen binnen de Europese Unie zijn standaard inclusief btw. Bij leveringen naar andere landen binnen de Europese Unie brengen wij geen btw in rekening wanneer u bij uw bestelling een geldig btw-nummer opgeeft. Voor leveringen buiten de Europese Unie wordt geen btw in rekening gebracht.

 

Buiten de EU kunnen eventuele invoer- of douanerechten worden berekend als de bestelling in het land van bestemming aankomt. Als klant bent u zelf verantwoordelijk voor deze kosten, die van land tot land kunnen verschillen. De hoogte van dit bedrag wordt berekend door de douane van het land waar de bestelling bezorgd wordt. Indien u wilt weten in hoeverre u deze rechten moet betalen, dient u contact op te nemen met de douane van het betreffende land.

 

Factuur

U ontvangt uw factuur per e-mail.

 

Reacties & klachten

Hebt u vragen waarop u op deze site het antwoord niet vond? Neemt u dan contact op met onze klantenservice via (020)  5200 126 of nt2@boom.nl. Wij reageren zo snel mogelijk en streven ernaar uiterlijk binnen 3 dagen op te reageren. Indien u een klacht heeft, ontvangt u uiterlijk binnen 14 dagen een inhoudelijke reactie.

 

Graag attenderen wij u erop dat Boom uitgevers Amsterdam veel waarde hecht aan tevreden relaties en klanten. Het professioneel omgaan met klachten beschouwen wij als een vereiste. Indien u ontevreden bent over onze dienstverlening, onze producten, onze medewerkers of een ander aspect van onze bedrijfsvoering, dan nodigen wij u nadrukkelijk uit om uw klacht aan ons te communiceren.

 

Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze ook voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).

 

Garantie

Op alle artikelen die u bij ons koopt zit een wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel bij levering in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren moet functioneren. Wanneer u een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, bieden we u zo snel mogelijk een passende oplossing. Afhankelijk van het artikel doen wij dit door vervanging of terugbetaling.

 

Bestellen van meerdere exemplaren

Bij het bestellen van meer dan 10 exemplaren van hetzelfde boek, ontvangt u op nt2.nl automatisch staffelkorting. Deze korting geldt niet voor titels van andere uitgeverijen.

 

De staffel ziet er als volgt uit:

- 10-29 ex. 5% korting

- 30-99 ex. 10% korting

- 100-199 ex. 15% korting

- >200 ex. korting op aanvraag

 

Indien u gebruik wilt maken van de staffelkorting vanaf honderd exemplaren, neemt u dan contact op met onze klantenservice via (020)  5200 126 of nt2@boom.nl.

 

Vertrouwelijkheidgarantie

Uw gegevens zijn veilig bij Boom uitgevers Amsterdam. Lees er meer over in onze Privacy Policy. Boom uitgevers Amsterdam garandeert dat uw gegevens absoluut vertrouwelijk behandeld worden, in het bijzonder de gegevens van uw creditcard die gecodeerd en per veilige server worden verzonden.

Als u enig probleem ondervindt bij het bestellen van uw producten of nadien, neemt u dan contact op met onze klantenservice via (020)  5200 126 of nt2@boom.nl.