Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
De smoes
De smoes
Boeken boeien NL
€ 9,95
Productoverzicht
De smoes
De smoes - Slide 2
De smoes - Slide 3
De smoes - Slide 4
De smoes - Slide 5
De smoes - Slide 6

De smoes

Boeken boeien NL

Marie-Monique van Kempen
Uitgave: boek Niveau: b1
Isbn: 9789086961269
Levertijd 1-2 werkdagen
Beschrijving

De smoes is onderdeel van de reeks Boeken boeien. Elk deel bevat ca. 80 woorden die leerlingen zouden moeten beheersen om hun vmbo succesvol te doorlopen. Het boek is hierdoor heel geschikt om te lezen als je bezig bent om Nederlands als tweede taal te leren! Er zullen in totaal 20 delen verschijnen met verschillende thema's: biologie, wiskunde, natuurkunde, economie en mens en maatschappij. De woordenlijst schooltaalwoorden vmbo is samengesteld door het Instituut Taalonderzoek en Taalonderwijs aan anderstaligen (ITTA). 

 

De smoes gaat over de Surinaamse Kyra die in Nederland werkt voor de oude meneer Promes. Hij vraagt haar om naar Suriname te gaan om hem te helpen een oud familiegeheim op te lossen. Kyra gaat naar Suriname. Maar is dit wel verstandig?

Inhoud

De smoes gaat over de Surinaamse Kyra. Kyra studeert in Nederland en heeft een bijbaantje in de thuiszorg. Voor haar bijbaantje maakt ze schoon bij meneer Promess. Dat vindt ze leuk, want meneer Promess is ook Surinaams. Maar hij heeft een geheim.

 

Meneer Promess wil dat Kyra hem helpt bij het oplossen van zijn geheim. Daarom koopt hij voor haar een ticket naar Suriname. Kyra twijfelt. Toch gaat ze akkoord, want ze wil graag haar familie zien. Maar is dat wel verstandig?

Niveau

Niveau B1.

Doelgroep

Voor jongeren.

Auteurs

Marie-Monique van Kempen

Productdetails
Isbn: 9789086961269
Uitgeverij: Eenvoudig Communiceren B.V.
Afmetingen: 21.2 x 13.2 x 0.8 cm
Gewicht: 77 gram
Pagina's: 64

Reviews 'De smoes'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent