Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Nederlands op niveau
Nederlands op niveau
methode Nederlands voor hoogopgeleide anderstaligen
€ 48,50
Productoverzicht
Nederlands op niveau

Nederlands op niveau

methode Nederlands voor hoogopgeleide anderstaligen

Berna de Boer
Uitgave: boekUitgave: website Niveau: b1-b2
Isbn: 9789046904411
Levertijd 1-2 werkdagen
Beschrijving

Nederlands op niveau  is een totaalmethode NT2 voor hoger opgeleiden, van niveau B1 naar B2. In elk hoofdstuk komen steeds alle vaardigheden aan bod: lezen, luisteren, spreken en schrijven. Daarnaast is er aandacht voor uitbreiding van het vocabulaire en grammaticale correctheid. De nadruk ligt telkens op actief gebruik van de taal in betekenisvolle situaties.

Inhoud

De website bij Nederlands in actie bevat veel aanvullend studiemateriaal, waaronder beeld- en geluidsfragmenten en de uitgeschreven teksten daarvan, ingesproken leesteksten en vocabulaire uit het boek, extra opdrachten en lijsten met frequente woorden. Docenten kunnen een handleiding en toetsen aanvragen. Bovendien zijn er specifieke staatsexamenopdrachten opgenomen.

 

De auteurs bieden de leerstof zeer gevarieerd aan. Er is gekozen voor herkenbare teksten en beeldfragmenten uit het dagelijks leven, met aansprekende opdrachten en actieve werkvormen. Aan het eind van elk hoofdstuk staan vragen waarmee de cursist kan reflecteren op zijn vaardigheden.

 

Nederlands op niveau is het derde deel van de complete leergang. Berna de Boer, Margaret van der Kamp en Birgit Lijmbach zijn als docent NT2 schreven onder andere ook Nederlands in gang (0 > A2), Nederlands in actie (A2 > B1) en Nederlands naar perfectie (B2 > C1). Deze methodes vormen samen met Nederlands in actie een complete leergang.

Niveau

B1 > B2

Doelgroep

Hoogopgeleide anderstaligen

Auteurs

Berna de Boer, Margaret van der Kamp en Birgit Lijmbach zijn docenten NT2 bij het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen. Eerder schreven zij onder meer In de startblokkenNederlands in actie en Nederlands op niveau.

Productdetails
Isbn: 9789046904411
Uitgeverij: Coutinho
Afmetingen: 24.0 x 17.0 x 1.9 cm
Gewicht: 538 gram

Reviews 'Nederlands op niveau'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent