Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
De sprong, herziene editie
De sprong, herziene editie
Van NT2-niveau A2 naar B1
€ 49,95
Productoverzicht
De sprong, herziene editie
De sprong, herziene editie - Slide 2
De sprong, herziene editie - Slide 3
De sprong, herziene editie - Slide 4
De sprong, herziene editie - Slide 5
De sprong, herziene editie - Slide 6
De sprong, herziene editie - Slide 7
De sprong, herziene editie - Slide 8
De sprong, herziene editie - Slide 9

De sprong, herziene editie

Van NT2-niveau A2 naar B1

Wim Tersteeg, Maud Beersmans
Uitgave: boekUitgave: website Niveau: a2-b1
Isbn: 9789024457656
Levertijd 1-2 werkdagen
Beschrijving

De sprong is een uitdagende Nt2-methode die je de grote stap van taalniveau A2 naar B1 helpt te maken. Net als de andere delen uit de leerlijn 'NT2 op maat', De opmaat (0>A2) en De finale (B1>B2), behandelt De sprong onderwerpen die aansluiten bij het dagelijks leven, zoals studie, beroep, samenleving, communicatie, politiek en kunst. In elk thema worden de vaardigheden spreken, luisteren, schrijven en lezen afgewisseld en wordt er extra aandacht besteed aan woordenschat en grammatica. Door het gebruik van veel origineel materiaal uit kranten en van internet is de methode natuurlijk en aansprekend.

 

Let op: Online producten zijn niet langer compatibel met Internet Explorer 10. Bovendien werkt het programma niet op tablets en smartphones. Met dit product heb je 1 jaar toegang tot de online dienst met het lesmateriaal.

Inhoud

Werkboek inclusief toegang tot de website waarop al het multimediale materiaal te vinden is en oefeningen te maken zijn. Met dit product heb je 1 jaar toegang tot de website met het lesmateriaal.

Niveau

Na het doorwerken van de methode heeft iemand B1-niveau en kan hij of zij zich zelfstandig redden in het Nederlands. Vervolgmogelijkheden zijn Vooruit! of De finale, ter voorbereiding op een van de twee staatsexamens.

Doelgroep

De sprong is bedoeld voor midden- en theoretisch geschoolde anderstaligen. 

Auteurs

Maud Beersmans en Wim Tersteeg zijn docent NT2 bij Babel. Dit taalbureau komt voort uit het James Boswell Instituut van Universiteit Utrecht. Samen ontwikkelden zij de populaire serie NT2 op maat, voor cursisten die zich voorbereiden op de Staatsexamens NT2. 

Productdetails
Isbn: 9789024457656
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam
Afmetingen: 29.9 x 21.3 x 2.4 cm
Gewicht: 1119 gram
Pagina's: 348
Docentexemplaar aanvragen
Op het docentenplatform NT2 Docent kun je als docent gratis of tegen een gereduceerd tarief een docentexemplaar van deze uitgave aanvragen.
Naar NT2 Docent

Reviews 'De sprong, herziene editie'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent