Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
X-factor
X-factor
€ 8,95
Productoverzicht
Cover X-factor
X-factor - Slide 2
X-factor - Slide 3
X-factor - Slide 4
X-factor - Slide 5
X-factor - Slide 6
X-factor - Slide 7
X-factor - Slide 8

X-factor

Dee Phillips
Uitgave: boek Niveau: a1Niveau: a2Niveau: a1ena2
Isbn: 9789086961085
Levertijd 1-2 werkdagen
Beschrijving

X-factor is deel 2 van de serie ‘Picture this’De boeken bevatten op elke pagina flitsende kleuren en afbeeldingen met daarin superkorte teksten op A1/A2-niveau. 

De onderwerpen van Picture this sluiten naadloos aan op de belevingswereld van jongeren. Zowel inhoud als stijl maken dat de serie goed kan worden ingezet om jongeren met leer- en leesproblemen aan het lezen te krijgen. Het boek is ook heel geschikt om te lezen als je Nederlands als tweede taal aan het leren bent! 

 

X-factor gaat over Peter. Hij en zijn vrienden zitten in de band The Angel Sharks. Eindelijk is het zo ver. Er komt iemand kijken van een platenmaatschappij! Heeft de band de X-factor?

Inhoud

X-factor is deel 2 van de serie ‘Picture this’De boeken bevatten op elke pagina flitsende kleuren en afbeeldingen met daarin superkorte teksten op A1/A2-niveau. De onderwerpen van ‘Picture this’ sluiten naadloos aan op de belevingswereld van jongeren. Zowel inhoud als stijl maken dat de serie goed kan worden ingezet om jongeren met leer- en leesproblemen aan het lezen te krijgen.

Niveau

Niveau A1/A2

Doelgroep

Voor jongeren.

Auteurs

Dee Phillips

Productdetails
Isbn: 9789086961085
Uitgeverij: Eenvoudig Communiceren B.V.
Afmetingen: 20.5 x 13.8 x 1.1 cm
Gewicht: 190 gram
Pagina's: 45