Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
De sprong
De sprong
Van NT2-niveau A2 naar B1
€ 39,90
Productoverzicht
Cover De sprong
De sprong  - Slide 4
De sprong  - Slide 5
De sprong  - Slide 6
De sprong  - Slide 7
De sprong  - Slide 8
De sprong  - Slide 9
De sprong  - Slide 10
De sprong  - Slide 11

De sprong

Van NT2-niveau A2 naar B1

Wim Tersteeg, Maud Beersmans
Uitgave: boekUitgave: website Niveau: a2-b1
Isbn: 9789461052872
Levertijd 1-2 werkdagen
Beschrijving

De sprong is een uitdagende Nt2-methode die je de grote stap van taalniveau A2 naar B1 helpt te maken. Net als de andere delen uit de leerlijn 'NT2 op maat', De opmaat (0->A2) en De finale (B1->B2), behandelt De sprong onderwerpen die aansluiten bij het dagelijks leven, zoals studie, beroep, samenleving, communicatie, politiek en kunst. In elk thema worden de vaardigheden spreken, luisteren, schrijven en lezen afgewisseld en wordt er extra aandacht besteed aan woordenschat en grammatica. Door het gebruik van veel origineel materiaal uit kranten en van internet is de methode natuurlijk en aansprekend.

 

Let op: Online producten zijn niet langer compatibel met Internet Explorer 10. Bovendien werkt het programma niet op tablets en smartphones. Met dit product heeft u 1 jaar toegang tot de online dienst met het lesmateriaal.

Inhoud

Werkboek inclusief toegang tot de ondersteunende website met het lesondersteunende multimediale materiaal.

Niveau

Na het doorwerken van de methode heeft iemand B1-niveau en kan hij of zij zich zelfstandig redden in het Nederlands. Vervolgmogelijkheden zijn Vooruit! of De finale, ter voorbereiding op een van de twee staatsexamens.

Doelgroep

De sprong is bedoeld voor midden- en hoogopgeleide anderstaligen. 

Auteurs

Maud Beersmans en Wim Tersteeg zijn docent NT2 bij Babel. Dit taalbureau komt voort uit het James Boswell Instituut van Universiteit Utrecht. Samen ontwikkelden zij de populaire serie NT2 op maat, voor cursisten die zich voorbereiden op de Staatsexamens NT2. 

Productdetails
Isbn: 9789461052872
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam
Afmetingen: 29.8 x 21.2 x 2.1 cm
Gewicht: 930 gram
Pagina's: 288
Docentexemplaar aanvragen
Op het docentenplatform NT2 Docent kunt u gratis of tegen een gereduceerd tarief een docentexemplaar van deze uitgave aanvragen.
Naar NT2 Docent

Reviews 'De sprong '

Schrijf de eerste review over dit product
Ben je NT2-docent en wil je ook een review plaatsen?
Log eerst in.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent