Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Wegens onderhoud zullen Boom NT2 en NT2school enkele minuten niet beschikbaar zijn op woensdag 24 april om 21.00. Onze excuses voor het ongemak.
×
Terug naar overzicht
Dossier gratis NT2 lesmateriaal

Tips en gratis NT2 lesmateriaal om nieuwkomers te helpen Tips en gratis NT2 lesmateriaal om nieuwkomers te helpen

Ben je geen NT2 docent, maar wil je anderstaligen in Nederland wel helpen met het leren van onze taal? In dit artikel geven we tips om jouw taalbuddy(s) goed te begeleiden bij het leren van een de Nederlandse taal.

thumbnail: taalvrijwilliger? 6 tips om meer uit je les te halen

Taalvrijwilliger? 6 tips om nog meer uit je les te halen Taalvrijwilliger? 6 tips om nog meer uit je les te halen

Als taalvrijwilliger of taalmaatje help je anderstaligen de Nederlandse taal te leren. Met eigen kennis en inzichten zul je de anderstalige een hoop kunnen leren. Toch kan het fijn zijn wat richtlijnen te hebben om zo nog meer uit jouw les te halen. In dit dossier geven we 6 tips voor de taalvrijwilliger.

3 NT2 methodes voor taalvrijwilligers en taalmaatjes. Boom NT2. Diglin+, NT2 Op maat, Delftse methode

Drie geschikte NT2-methodes voor taalvrijwilligers en taalmaatjes Drie geschikte NT2-methodes voor taalvrijwilligers en taalmaatjes

Als taalvrijwilliger of taalmaatje help je anderstaligen de Nederlandse taal te leren. In dit dossier laten we zien welke methodes van Boom je kunt gebruiken en voor welke doelgroepen ze geschikt zijn. Zo kun je direct aan de slag.