Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Woord en beeld
Woord en beeld
Leerwoordenboek voor anderstaligen
€ 39,95
Uitverkocht
Productoverzicht
Woord en beeld
Woord en beeld - Slide 2
Woord en beeld - Slide 3
Woord en beeld - Slide 4
Woord en beeld - Slide 5
Woord en beeld - Slide 6
Woord en beeld - Slide 7
Woord en beeld - Slide 8
Woord en beeld - Slide 9
Woord en beeld - Slide 10
Woord en beeld - Slide 11

Woord en beeld

Leerwoordenboek voor anderstaligen

Bondi Sciarone
Uitgave: boek Niveau: 0-a1
Isbn: 9789024408320
€ 39,95
Uitverkocht
Beschrijving

Het leren van de woorden ‘opa’ en ‘oma’ gaat makkelijker als je ook ‘vader’ en ‘moeder’ leert. Woorden beklijven eerder als je ze aanleert in een context of in een ‘familie’. Woord en beeld biedt taalleerders dergelijke woordfamilies.

 

In dit leerwoordenboek staat de betekenis van woorden verbeeld door middel van unieke illustraties. Alle woorden worden bovendien aangeboden in context, waardoor je bij het opzoeken van een woord, direct woorden leert die ermee verband houden. Samenhangende zinnen en een korte leestekst illustreren het gebruik van de woorden.

 

Woord en beeld is een ideaal hulpmiddel voor onder andere net-gealfabetiseerde anderstaligen om de woorden rondom een onderwerp bij elkaar te vinden, te leren en te gebruiken. Het leerwoordenboek kan worden gebruikt naast alle reguliere beginnersmethodes.

Inhoud

Woord en beeld is in 18 lessen verdeeld. De lessen kunnen door elkaar worden gebruikt. De betekenis van woorden in Woord en beeld is zo veel als mogelijk met tekeningen uitgebeeld. Bij elke les vindt de cursist extra uitleg over een grammaticaal probleem. Ook vindt hij een tekst waarin een aantal woorden uit de les is gebruikt.

Niveau

Netgealfabetiseerde en laag-opgeleide anderstaligen op weg naar A1.

Doelgroep

Dit is het ideale hulpmiddel voor iedereen die Nederlands leert, onder wie net-gealfabetiseerde en laagopgeleide anderstaligen. Het leerwoordenboek is in te zetten naast alle reguliere beginnersmethodes.

Auteurs

Bondi Sciarone

Productdetails
Isbn: 9789024408320
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam
Afmetingen: 24.1 x 17.1 x 1.3 cm
Gewicht: 366 gram
Pagina's: 168
Druk: 1

Reviews 'Woord en beeld'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent