Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Boom NT2 Proeverij | 25 april

Boom NT2 Proeverij | 25 april

Op donderdag 25 april organiseren we weer een Boom NT2 proeverij! Tijdens de proeverij laten we je in samenwerking met de auteurs proeven van onze nieuwste uitgaven. Op het menu staan: Ster in lezen - A2, Vooruit! en Taal van de zorg. Ben jij erbij?

Datum: donderdag 25 april

Tijd: 15:00 - 16:30

Locatie: online via Zoom

Kosten: gratis

 

Op het menu:

 

Ster in lezen - A2

Ster in lezen - A2 is alweer het vijfde deel van de Ster in lezen-reeks! In Ster in lezen worden jongeren aan de hand van verschillende type teksten langzaam leesexperts. Met het nieuwste deel van de reeks kan de beginnende lezer zijn leesvaardigheid verder trainen naar A2-niveau!

 

Vooruit!

Vooruit! is herzien! Met dit boek oefenen cursisten met luisteren, lezen, schrijven en spreken voor niveau B1. Het is geschreven voor NT2-cursisten die het Staatsexamen NT2 programma I willen gaan doen. Voor een examen bereid je je voor op dezelfde manier als voor een sportwedstrijd: door trainen, trainen en nog meer trainen. Met dit idee is Vooruit! ook ontwikkeld.

 

Taal van de zorg

Wat moet een anderstalige zorgmedewerker die in een Nederlandse zorginstelling gaat werken weten? Want taal van de zorg is meer dan alledaags Nederlands: wat is een tillift? Of een handdoekautomaat? En wat betekent op de hoogte zijn? Geen stof voor de reguliere NT2-les, maar wel belangrijk als je werkt in de zorg. Taal van de zorg wordt in mei verwacht.

Meld je aan voor de Boom NT2 Proeverij

Naam *
E-mailadres *
Instelling *
Heb je specifieke vragen aan de auteurs/ontwikkelaars?