Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Tijdschrift Les - particulier online jaarabonnement
Tijdschrift Les - particulier online jaarabonnement
Tijdschrift voor het onderwijs aan anderstaligen
€ 50,00
Productoverzicht
Tijdschrift Les - particulier online jaarabonnement

Tijdschrift Les - particulier online jaarabonnement

Tijdschrift voor het onderwijs aan anderstaligen

Uitgave: laptop
Isbn: 50/44
Beschrijving

Les is al veertig jaar het vaktijdschrift voor iedereen die betrokken is bij het onderwijs aan anderstaligen in Nederland en Vlaanderen. De artikelen houden je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in het NT2-onderwijs en ze informeren je over relevante nieuwe publicaties, experimenten en evenementen. Daarnaast worden er in Les interessante didactische en theoretische achtergronden behandeld en is er aandacht voor veelvoorkomende problemen en handige lesideeën binnen de onderwijspraktijk.

 

Neem nu een abonnement en ontvang gratis het Woord en beeld-kwartetspel.

 

Abonnementen kunnen tussentijds ingaan, maar niet tussentijds beëindigd worden. Opzeggingen schriftelijk ten minste één maand voor het einde van de jaargang. De abonnementskosten zijn inclusief 9% BTW en dienen per jaar vooruit te worden betaald.

 

Uiteraard kun je ook een los exemplaar van Les bestellen. Stuur ons jouw bestelling in een mail o.v.v. het nummer dat je wilt hebben.


Adverteren? Klik hier voor meer informatie. 

Inhoud

Als abonnee op het online jaarabonnement krijg je toegang tot de digitale versie van tijdschrift Les. Deze verschijnt vier keer per jaar. Daarnaast krijg je toegang tot extra online only-artikelen en het digitale archief.

 

In ieder nummer staat een ander thema centraal, zoals NT2 en KNM-leermiddelen, NT2 in het mbo, alfabetisering, taalbeleid, multimedia en inburgeren. Er verschijnen gemiddeld vier extra online only-artikelen per maand. 

 

Alle artikelen worden geschreven door professionals uit het veld. 

Doelgroep

Iedereen die te maken heeft met het onderwijs aan anderstaligen: NT2-docenten, inburgeringsdocenten, beleidsmakers, taalcoaches, ISK-onderwijzers, etc.

Productdetails
Isbn: 50/44
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam

Reviews 'Tijdschrift Les - particulier online jaarabonnement'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent