Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Tijdschrift Les - los nummer
Tijdschrift Les - los nummer
Tijdschrift voor het onderwijs aan anderstaligen
€ 13,95
Productoverzicht
Tijdschrift Les - los nummer

Tijdschrift Les - los nummer

Tijdschrift voor het onderwijs aan anderstaligen

Uitgave: tijdschrift
Isbn: 50/LOS
Levertijd 1-2 werkdagen
Beschrijving

Je ontvangt het meest recente nummer. Als je een ander nummer wilt bestellen kun je jouw bestelling (o.v.v. het nummer) bestellen via abonnementen@boom.nl

 

Les is al veertig jaar het vaktijdschrift voor iedereen die betrokken is bij het onderwijs aan anderstaligen in Nederland en Vlaanderen. De artikelen houden je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in het NT2-onderwijs en ze informeren je over relevante nieuwe publicaties, experimenten en evenementen. Daarnaast worden er in Les interessante didactische en theoretische achtergronden behandeld en is er aandacht voor veelvoorkomende problemen en handige lesideeën binnen de onderwijspraktijk.


Neem nu een abonnement en ontvang gratis het Nederlands in beeld kwartetspel.

Abonnementen kunnen tussentijds ingaan, maar niet tussentijds beëindigd worden. Opzeggingen schriftelijk ten minste één maand voor het einde van de jaargang. De abonnementskosten zijn inclusief 6% BTW en dienen per jaar vooruit te worden betaald.

 

Adverteren? Klik hier voor meer informatie. 

Inhoud

In ieder nummer staat een ander thema centraal, zoals NT2 en KNM-leermiddelen, NT2 in het mbo, alfabetisering, taalbeleid, multimedia en inburgeren. Alle artikelen worden geschreven door professionals uit het veld. 

 

Word abonnee en ontvang vier keer per jaar het papieren tijdschrift. Ook krijg je als abonnee toegang tot de online only-artikelen en het digitale archief. In de online only-omgeving verschijnen gemiddeld vier extra artikelen per maand. 

Doelgroep

Iedereen die te maken heeft met het onderwijs aan anderstaligen: NT2-docenten, inburgeringsdocenten, beleidsmakers, taalcoaches, ISK-onderwijzers, etc.

Productdetails
Isbn: 50/LOS
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam

Reviews 'Tijdschrift Les - los nummer'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent