Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Volledig vernieuwde NT2 website

Volledig vernieuwde NT2 website

De vertrouwde producten in een nieuwe webwinkel

Uw vertrouwde NT2.nl is grondig onder handen genomen, voor u ziet u het resultaat van deze flinke klus. Wij zijn ontzettend blij u onze compleet vernieuwde website te kunnen presenteren! 

Reeks van updates

Deze vernieuwing is er een in een reeks van verbeteringen en uitbreidingen aan ons totale online platform. Zo zijn de NT2 School en webshop reeds geüpdatet en komt er binnenkort een nieuw platform bij: NT2 Dossier. Dé online kennisbank die altijd up to date is. 

Dezelfde vertrouwde inhoud in een compleet vernieuwde, overzichtelijke omgeving!

Uitgebreide support

Een van de nieuwe features is de verbeterde support. Zo is er een aparte pagina met handleidingen die veel voorkomende situaties helder weten te tackelen. Zoals het aanmaken van accounts en het opvragen van vergeten wachtwoorden. Een andere nieuwe feature die binnenkort verschijnt, zijn de instructievideo's. In deze korte filmpjes wordt snel, maar duidelijk uitgelegd hoe u bijvoorbeeld met uw activatiecodes het lesmateriaal opent.

Support

DISK

Op onze website is nu ook meer support te vinden voor de DISK methode. Hier worden veelgestelde vragen op het gebied van onder meer digitale eisen beantwoord. 

Uw vertrouwde website, maar dan wat beter

De vernieuwde website van NT2 bevat dezelfde inhoud die u van ons gewend bent en meer. Zoals gezegd is de support behoorlijk aangepakt, daarnaast heeft het geheel een nieuwe 'look and feel' gekregen. De nieuwe website heeft naar ons idee een moderne en rustige uitstraling. We verwachten dat u dankzij het aangepaste menu en de verbeterde navigatie sneller vindt wat u zoekt. Maar we horen graag van u of u dat ook vindt! Geef ons daarom vooral feedback, via de mail, Twitter of Facebook.

Doorontwikkeling

We hebben nog een hoop zaken op onze wensenlijst staan die de site nog verder zullen verbeteren, zoals bijvoorbeeld een intelligentere zoekfunctie. Ook werken we nog hard aan speciale NT2 Dossiers, waarin veelbesproken onderwerpen uitgebreider zullen worden belicht en de NT2 Academie, een plaform speciaal voor NT2-docenten, waarop trainingen zijn te vinden, webinars zijn te volgen en extra lesmateriaal en nieuwe werkvormen worden aangereikt.

 

We zullen u op de hoogte houden!