Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Anders lesgeven met LINK

Anders lesgeven met LINK

Doelgericht en als vanzelf

Écht anders lesgeven doet u met LINK, een digitale methode die zich kenmerkt door toegankelijkheid, gebruiksvriendelijkheid en een intuïtieve navigatie. LINK activeert het leerproces; Nederlands leren gaat in LINK als vanzelf.

  

 

LINK  is naast 0>A2 nu ook beschikbaar op niveau A2 > B1 en sluit hiermee aan op het nieuwe inburgeringsniveau. Zo biedt LINK  laag- en middenopgeleide inburgeraars een directe route naar het inburgeringsexamen.

De methode activeert het leerproces, is uitnodigend en stimuleert de transfer naar de praktijk. De thema's, bronnen en oefeningen zijn dankzij de authentieke vormgeving voor cursisten heel herkenbaar: je weg vinden in het OV, een pakketje retour sturen... LINK  is daarmee een kennismaking met zowel de Nederlandse taal als de Nederlandse samenleving. Met woord-, tekst- en instructievertalingen in 16 talen, waaronder Tigrinya, Somalisch en Dari.

‘Cursisten werken zelfstandig, maar helpen elkaar veel meer. De groep sprankelt!’

Naast de taalmethode, het extra les-, en oefenmateriaal en de hulpmiddelen voor de cursist (zoals uitspraaktrainer, een grammaticatool en het Van Dale-woordenboek) bevat LINK  veel onderdelen die u helpen bij het begeleiden van uw cursisten en het samenstellen van een doelgericht leerproces: helder klassenmanagement, een eenvoudig berichtensysteem voor vragen, huiswerk en toetsen en een duidelijk overzicht met de voortgang en de resultaten van uw cursisten.

‘De opkomst is hoger nu we LINK gebruiken.’

LINK is ontwikkeld door VU-NT2. Zij staat borg voor hoogwaardige kennis van de doelgroep, ruime expertise op het gebied van didactiek en deskundigheid op het gebied van methodeontwikkeling. VU-NT2 vertaalt actuele wetenschappelijke inzichten in het tweedetaalonderwijs naar vernieuwend, taakgericht lesmateriaal.

 

 nterviews auteuts LINK VU-NT2

 

Maak vrijblijvend kennis met LINK en vraag een gratis proefaccount aan. Bekijk ook het gratis webinar hieronder.

 

Wilt u op school een presentatie over LINK? Neem dan contact op met Tessa Boff Tonella: t.bofftonella@boomamsterdam.nl

 

 webinar LINK

LINK DE SCHAKEL TUSSEN DOCENT, CURSIST EN CURSUS