Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Wegens onderhoud zullen Boom NT2 en NT2school enkele minuten niet beschikbaar zijn op woensdag 24 april om 21.00. Onze excuses voor het ongemak.
×
NIEUW: DigLin+ Samen werken in de klas - Lezen 2, 3 en 4

NIEUW: DigLin+ Samen werken in de klas - Lezen 2, 3 en 4

Werkboek bij digitale alfabetiseringsmethode

Deze week verscheen DigLin+ Samen werken in de klas - Lezen 2, 3 en 4, het werkboek dat de alfabetiseringsmethode DigLin+ compleet maakt. Haal met dit werkboek het maximale uit uw onderwijs met DigLin+!

Dit werkboek bevat woorden en teksten die in de digitale methode worden aangeboden, aangevuld met vragen en tips voor verdere verwerking in de klas. Ook biedt het boek evaluatieformulieren waarmee cursisten zicht krijgen op hun eigen voortgang. Het boek hoort bij de onderdelen Lezen 2, 3 en 4 van DigLin+. Voor de overige onderdelen is er eerder verschenen werkboek DigLin+ Samen werken in de klas - ABC en Lezen 1.

 

Het online programma DigLin+ en de twee werkboeken zijn complementair aan elkaar. De auteurs van de methode adviseren een gecombineerd gebruik van het online programma - waarmee de cursist zelfstandig kan werken - met het werkboek, dat suggesties biedt voor oefenactiviteiten in de klas.

 

DigLin+ Samen werken in de klas - Lezen 2, 3 en 4

Ineke van de Craats & Jan Deutekom

isbn 9789024423590

€ 15,00

 

Inkijkexemplaar | Bestel direct