Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Beter Nederlands - De verdieping
Beter Nederlands - De verdieping
grammatica voor anderstaligen
€ 19,50
Productoverzicht
Beter Nederlands - De verdieping

Beter Nederlands - De verdieping

grammatica voor anderstaligen

Dina Bouman-Noordermeer, Marilene Gathier
Uitgave: boek Niveau: b1-b2
Isbn: 9789046906002
Levertijd 1-2 werkdagen
Beschrijving

Anderstaligen die het Nederlands al aardig onder de knie hebben, blijven vaak met vragen zitten over de grammatica waarop zij in een basiscursus geen antwoord krijgen. Beter Nederlands is een serie oefenboeken die uitleg geeft bij specifieke grammaticale problemen.

Deze verdieping maakt deel uit van de serie Beter Nederlands: een serie grammaticale oefenboeken voor NT2-cursisten die minstens enkele jaren voortgezet onderwijs in hun land van herkomst hebben gehad. Dit verdiepende deel behandelt de grammatica voor cursisten vanaf niveau B1 binnen het Europees Referentiekader. Beter Nederlands - een inleiding biedt een inleiding voor anderstaligen die nog niet een basistaalvaardigheid van het Nederlands beschikken (vanaf niveau A2). Elk deel is voorzien van een toelichting voor de docent, een sleutel bij de oefeningen en een register.

Inhoud

Beter Nederlands - De verdieping is de herziene druk van Beter Nederlands 1 en Beter Nederlands 2. De theorie en de antwoorden bij de oefeningen uit het boek stonden voorheen in het boek en zijn in deze nieuwe druk verplaatst naar de bijbehorende website. Daarnaast zijn de voorbeelden in het boek, waar nodig, aangepast.

Niveau

Vanaf niveau B1

Doelgroep

Beter Nederlands behandelt de grammatica voor cursisten vanaf niveau B1 binnen het Europees Referentiekader. Het boek is geschikt voor anderstaligen die minstens enkele jaren voortgezet onderwijs hebben gehad.

Auteurs

Dina Bouman-Noordermeer

Marilene Gathier

Erica Griffioen

Rita Rutten

Productdetails
Isbn: 9789046906002
Uitgeverij: Coutinho
Afmetingen: 24.0 x 17.1 x 1.1 cm
Gewicht: 300 gram

Reviews 'Beter Nederlands - De verdieping'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent