Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Beter Nederlands - Een inleiding
Beter Nederlands - Een inleiding
Grammaticaal hulpboek voor anderstaligen
€ 23,95
Productoverzicht
Beter Nederlands - Een inleiding

Beter Nederlands - Een inleiding

Grammaticaal hulpboek voor anderstaligen

Dina Bouman-Noordermeer
Uitgave: boek Niveau: a2
Isbn: 9789046902790
Levertijd 1-2 werkdagen
Beschrijving

Iedereen die een nieuwe taal leert, komt in aanraking met de grammatica. Zo ook beginnende cursisten Nederlands als tweede taal. Dit boek geeft een antwoord op grammaticale vragen die opkomen bij een eerste kennismaking met de Nederlandse taal.

Beter Nederlands - Een inleiding behandelt vier fundamentele grammaticale onderwerpen: woordsoorten, werkwoordstijden, zinsbouw en spelling. De onderwerpen worden uitgelegd aan de hand van voorbeelden. In oefeningen kan de cursist zijn verworven inzichten toepassen.

Deze inleiding maakt deel uit van de serie Beter Nederlands: een serie grammaticale oefenboeken voor NT2-cursisten die minstens enkele jaren voortgezet onderwijs in hun land van herkomst hebben gehad. Dit inleidende deel behandelt de grammatica voor cursisten vanaf niveau A2 binnen het Europees Referentiekader. Beter Nederlands 1 en Beter Nederlands 2 bieden verdieping voor anderstaligen die al over een basistaalvaardigheid van het Nederlands beschikken (vanaf niveau B1). Elk deel is voorzien van een toelichting voor de docent, een sleutel bij de oefeningen en een register.

Niveau

Vanaf niveau A2. Beter Nederlands 1 en 2 zijn vanaf niveau B1. 

Doelgroep

Dit inleidende deel behandelt de grammatica voor cursisten vanaf niveau A2 binnen het Europees Referentiekader. Beter Nederlands is geschikt voor anderstaligen die minstens enkele jaren voortgezet onderwijs hebben gehad.

Auteurs

Dina Bouman-Noordermeer

Productdetails
Isbn: 9789046902790
Uitgeverij: Coutinho
Afmetingen: 24.0 x 17.0 x 1.9 cm
Gewicht: 528 gram

Reviews 'Beter Nederlands - Een inleiding'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent