Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
DISK 2022 jaarlicentie
DISK 2022 (jaarlicentie)
Nederlands voor ISK-leerlingen
€ 59,95
Productoverzicht
DISK 2022 jaarlicentie

DISK 2022 (jaarlicentie)

Nederlands voor ISK-leerlingen

VU NT2
Uitgave: laptop Niveau: 0-a1Niveau: a1-a2Niveau: a2-b1
Isbn: 3009010007501
Direct via e-mail
Beschrijving

DISK is een online methode NT2 voor ISK-leerlingen tussen de twaalf en zestien jaar. In 20 pakkende thema’s, zoals ‘Liefde’, ‘Uiterlijk’ en ‘Film’, werken de leerlingen op hun eigen niveau naar de uitstroomdoelen toe (A2 en B1). Op het online platform kiezen ze uit een door de docent samengesteld keuzemenu wat voor hen de volgende stap is. De leermiddelen zijn divers en daardoor stimulerend: een (beeld)woordenboek, een uitspraaktrainer, een grammaticamodule en de module Lezen op 1F.

 

Docenten kunnen op het online platform de vorderingen van hun leerlingen volgen, waarbij ze zich kunnen richten op de hele klas, de groep of de individuele leerling. Ook kunnen ze per leerling inzoomen op een van de vier leerlijnen: luisteren, spreken, lezen en schrijven, om zo nauwkeurig te bepalen waar extra aandacht nodig is. Docenten kunnen ook hun eigen materiaal aan het platform toevoegen. DISK biedt steun en flexibiliteit voor een optimale begeleiding van ISK-leerlingen.

 

Instellingen kunnen een gratis docentenaccount aanvragen bij bestellingen vanaf tien leerlingenaccounts per jaar. Een docentenhandleiding is gratis te downloaden.

 

Technische voorwaarden

 • DISK functioneert in de browsers Google Chrome, Apple Safari, Mozilla Firefox en Microsoft Edge. Het programma werkt NIET in Internet Explorer.
 • DISK is geschikt voor gebruik op tablets.
 • Voor gebruik van DISK is een headset met koptelefoon en microfoon nodig.

 

Over DISK 2022

DISK 2022 is de herziene versie van onze methode DISK. Wat er allemaal is veranderd lees je hier

Inhoud

Bij aanschaf van een DISK 2022 (jaarlicentie) ontvang je een login waarmee je een jaar lang toegang krijgt tot de digitale leeromgeving en het DISK-platform. Bij bestellingen vanaf tien leerlingenaccounts per jaar kunnen instellingen een gratis docentenaccount aanvragen. Een docentenhandleiding is gratis te downloaden.

 

Het lesmateriaal van DISK 2022 is gesorteerd rond 20 aansprekende thema’s, die op drie niveaus worden aangeboden: beginner (0 > A1), halfgevorderde (A1 > A2) en gevorderde (A2 > B1). Elk thema kent een aantal vaste onderdelen: de Taken, Bronnen en Bouwstenen.

 • Taken zijn relevante taaltaken zoals presenteren, verslagen maken en informatieve teksten lezen.
 • Bronnen zijn (audio)teksten die nodig zijn voor de uitvoer van de taken.
 • Bouwstenen zijn themagebonden en niet-themagebonden oefeningen om de woordenschat uit te breiden en vaardigheden aan te scherpen.

 

Extra onderdelen die binnen DISK worden aangeboden zijn:

 • een (beeld)woordenboek
 • een uitspraaktrainer
 • een grammaticamodule
 • de module Lezen op 1F
 • vertalingen van de leerwoorden in 17 talen: Arabisch, Chinees, Dari, Duits, Engels, Frans, Oekraïens, Perzisch (Farsi), Pools, Portugees, Russisch, Somalisch, Spaans, Thai, Tigrinya, Turks, Vietnamees.
Niveau

Het niveau van de cursus kan worden afgestemd op de individuele leerling. De beschikbare leertrajecten zijn:

 • beginner (0 > A1)
 • halfgevorderde (A1 > A2)
 • gevorderde (A2 > B1)
Doelgroep

DISK is gericht op gealfabetiseerde anderstalige jongeren tussen de 12 en 16 jaar die Nederlands leren, bijvoorbeeld in een internationale schakelklas (ISK).

Productdetails
Isbn: 3009010007501
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam
Docentlicentie aanvragen
Op het docentenplatform NT2 Docent kun je als docent gratis een proef-of docentlicentie van de uitgave aanvragen.
Naar NT2 Docent

Reviews 'DISK 2022 (jaarlicentie)'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent