Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Taaltalent deel 3
Taaltalent deel 3
Methode Nederlands voor midden- en hoogopgeleide anderstaligen
€ 48,50
Uitverkocht
Productoverzicht
Taaltalent deel 3

Taaltalent deel 3

Methode Nederlands voor midden- en hoogopgeleide anderstaligen

Katja Verbruggen
Uitgave: boekUitgave: website Niveau: a2-b1
Isbn: 9789046903919
€ 48,50
Uitverkocht
Beschrijving

Veel anderstaligen willen in Nederland een opleiding volgen, een baan vinden of zo goed ingeburgerd raken dat ze het Staatsexamen NT2, Programma I kunnen halen. Hiervoor hebben ze minimaal niveau B1 van het ERK nodig. Met Taaltalent kunnen ze hun taalvaardigheid op dat niveau brengen. Met Taaltalent 1, 2 en 3 leert de cursist het Nederlands op een communicatieve en interactieve manier van basisvaardigheden naar vaardigheden die meer gericht zijn op het talig kunnen functioneren in een opleiding of een baan. Daarnaast biedt Taaltalent opdrachten aan die de cursist voorbereiden op het inburgeringsexamen en op het Staatsexamen, Programma l. Taaltalent 3 brengt de cursist in twaalf hoofdstukken van niveau A2 naar niveau B1.

Inhoud

Taaltalent 3 brengt de cursist in twaalf hoofdstukken van niveau A2 naar niveau B1. In Taaltalent 3 wordt een deel van de grammatica uit deel 1 en 2 herhaald en uitgebreid met nieuwe grammatica. Daarnaast bevat Taaltalent 3 opdrachten die vergelijkbaar zijn met de opdrachten in het Staatsexamen, Programma I. In dit deel is er extra aandacht voor de beroepssectoren op mbo-niveau. Aan de hand daarvan is er ook aandacht voor praktische zaken, zoals het begrijpen van een informatieve tekst over een opleiding en het opstellen van een cv.

Niveau

Niveau: A2 > B1.

Doelgroep

Midden- en hoogopgeleide anderstaligen.

Auteurs

Katja Verbruggen

Productdetails
Isbn: 9789046903919
Uitgeverij: Coutinho
Afmetingen: 24.1 x 17.1 x 2.1 cm
Gewicht: 563 gram

Reviews 'Taaltalent deel 3'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent