Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Door drukte kan het zijn dat onze klantenservice minder goed bereikbaar is dan u van ons gewend bent. Wij doen er alles aan om zo snel mogelijk uw vragen te beantwoorden, onze excuses voor het ongemak.
Productoverzicht
Cover Woordenschattoets Nederlands - Alfa
Woordenschattoets Nederlands - Alfa - Slide 2
Woordenschattoets Nederlands - Alfa - Slide 3
Woordenschattoets Nederlands - Alfa - Slide 4
Woordenschattoets Nederlands - Alfa - Slide 5
Woordenschattoets Nederlands - Alfa - Slide 6

Woordenschattoets Nederlands - Alfa

NIEUW! In 60 vragen het woordenschatniveau vaststellen (Alfa)

Nel de Jong, Annebel Prins
Uitgave: laptop Niveau: 0-a1
Isbn: 3009010002414
Direct via e-mail
Beschrijving

De Woordenschattoets Nederlands - Alfa is een curriculumonafhankelijke toets waarmee u de receptieve woordenschatomvang van uw alfa-cursisten kunt inschatten. De toets bestaat uit 60 vragen, waarbij de cursist het woord dat hij te horen krijgt moet koppelen aan de juiste afbeelding.

 

De woordenschattoets, ofwel WTN, wordt digitaal in NT2 School afgenomen. Op de eerste pagina vult de cursist zijn gegevens in, waaronder zijn e-mailadres (en eventueel dat van de docent). Na het afronden van de toets krijgt de cursist het resultaat direct te zien. Het resultaat wordt ook naar het e-mailadres van de cursist (en de docent) gestuurd. 

 

Deze toets kan meerdere keren worden afgenomen en is daarom geschikt als instaptoets en als voortgangstoets. 

 

Let op: als u dit product bestelt, ontvangt u per e-mail een code. De code geeft na activatie in NT2 School 120 minuten toegang tot de woordenschattoets. Het afnemen van de toets duurt ongeveer 30-45 minuten. De toets moet binnen deze 120 minuten worden afgerond.  

 

Let op: Dit online product is geschikt voor laptop en pc, de werking op smartphones en tablets kan niet worden gegarandeerd. Deze online dienst werkt binnen de meest gangbare internetbrowsers.

Productdetails
Isbn: 3009010002414
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam