Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
4
2
0
0
0

Review schrijven Naar het product

Diglin+ B1 jaarlicentie

Petrie Roefs | 28 januari 2023
Diglin+ is in eerste instantie ontwikkeld voor analfabeten, maar ook voor mensen bij wie de klank-teken-koppeling onvoldoende of verkeerd gelegd is en die ondersteuning kunnen gebruiken bij het technisch lezen, verklanken en spellen. De uitnodiging tot autonoom leren maakt een groot verschil in een lesgroep, maar ook in het leren buiten de les. Je kunt naar behoefte instappen op verschillende niveau's en vaardigheden. Je kunt jezelf daarin toetsen. Kan ik opschrijven wat ik in beeld zie? Kan ik typen wat ik hoor? Kan ik een goede zinsbouw reconstrueren? Wat je al weet of kunt, sla je gewoon over. Bij elke verkeerd aangeslagen toets wordt het rood, dus je verdwaalt nergens en weet precies van waaraf je opnieuw moet zoeken naar het correcte (ant)woord. Je zet je eigen uitdagingen en speelt een wedstrijdje met jezelf. Het leren gaat daardoor impliciet! De aanvulling met B1 vakteksten is bruikbaar voor leerders die naar B1 (en later evt. naar B2) willen, die minder affiniteit hebben met schools studeren maar wel een levendige interesse in de concrete wereld om zich heen. De combinatie van woorden opzoeken door vanuit de tekst te linken naar synoniemen, tegenstellingen en beeld, is verrijkend. De grondslag en methodiek van Diglin+ staat duidelijk beschreven in een docentenhandleiding.

Zeer snelle levering

Marlène Mertens | 23 maart 2022
Licenties besteld, dezelfde dag nog ontvangen. Fijn.

Erg tevreden

Joan Melgers | 26 november 2021
Wij gebruiken Diglin+ als rompmethode voor leerlingen in de ISK. In de praktijk blijkt het voor zowel langzame als snellere leerlingen een prima methode. De leerling kan zelfstandig werken, maar ook kunnen we bronnen klassikaal behandelen, waarna leerlingen zelfstandig verder kunnen oefenen. Het is fijn dat de makers van Diglin altijd snel reageren op vragen en ook snel aanvullingen maken als daarom wordt gevraagd. Op dit moment hebben we ook leerlingen op weg naar B1 die met Diglin werken. De thema's zijn passend bij hun interesses en leeftijd.

Gebruik Diglin

Nic | 26 november 2021
Onze docenten gebruiken Diglin zowel in de alfa klas als in de A1 en A2 klas. In de A1 en in de A2 klas wordt Diglin ingezet als extra ondersteuning op een aantal onderdelen waar cursisten moeite mee hebben. Het duurt wel even voordat de cursisten door hebben hoe het werkt. Ze zijn in andere methodes gewend om een oefening een keer te maken. De kracht van Diglin zit het deels ook in het herhalen van de oefeningen met de mogelijkheid om steeds beter te scoren.

een mooi en zeer bruikbare programma!

Anita H. | 20 november 2021
De oefeningen bij DigLin+ zijn gevarieerd en goed opgebouwd. Er is voldoende herhaling en gebruikers kunnen zelf aan de slag zonder veel begeleiding. Vooral de zelfevaluaties(in het boek) vind ik heel fijn, ze stimuleren tot vooruitgang en verbetering van eigen werk.

Aanvragen activeringscodes

B. T | 28 oktober 2021
Het aanvragen van activeringscodes voor de digitale methode Diglin verloopt probleemloos. Je krijgt direct de activeringscodes per mail. Je kunt dus meteen aan de slag. De factuur wordt enige dagen later eveneens keurig per mail toegestuurd.