Wegens onderhoud zullen Boom NT2 en NT2school minder goed bereikbaar zijn op woensdag 24 april om 21.00. Dit kan enkele minuten duren. Onze excuses voor het ongemak.
×

Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

Stap 1

Zie je in de rechterbovenhoek in de roze knop Mijn account staan? Dan ben je ingelogd. Zie je in de roze knop Inloggen staan? Dan moet je eerst inloggen.

Stap 2

Als je bent ingelogd klik je in de rechterbovenhoek op de roze knop Mijn account. onderstaand scherm verschijnt.

Klik op de zwarte knop Wijzig onder het kopje Accountgegevens.

Stap 3

Klik vervolgens op de zwarte knop Wijzig rechts van het kopje Wachtwoord.

Stap 4

Verander je wachtwoord:

Vul bij Huidig wachtwoord je huidige wachtwoord in.

Vul bij Nieuw wachtwoord een zelfgekozen nieuw wachtwoord in.

Vul bij Nieuw wachtwoord bevestigen opnieuw dit zelfgekozen wachtwoord in.

Klik op Wachtwoord wijzigen

Je kunt vanaf nu inloggen met je nieuwe wachtwoord.

In 4 stappen
Stap 1Stap 2Stap 3Stap 4