Hoe wijzig ik mijn naam in mijn account?

Stap 1

Zie je in de rechterbovenhoek in de roze knop Mijn account staan? Dan ben je ingelogd. Zie je in de roze knop Inloggen staan? Dan moet je eerst inloggen.

Stap 2

Als je bent ingelogd klik je in de rechterbovenhoek op de roze knop met Mijn account

Stap 3

Klik op de zwarte knop Wijzig onder het kopje Accountgegevens

Stap 4

Verander je voornaam en/of achternaam. Klik op de zwarte knop Bevestigen. Je hebt nu succesvol je naam gewijzigd.

In 4 stappen
Stap 1Stap 2Stap 3Stap 4