Waar kan ik mijn track and trace code vinden?

Stap 1

Je ontvangt je track en trace code per e-mail, maar je kunt deze ook terugvinden in je account.

Zie je in de rechterbovenhoek de roze knop Mijn account staan? Dan ben je ingelogd. Zie je de roze knop Inloggen staan? Dan moet je eerst inloggen.

Stap 2

Als je bent ingelogd klik je in de rechterbovenhoek op de roze knop met Mijn account.

Stap 3

Scroll naar beneden naar het kopje Bestellingen. Je kunt hier een overzicht van je bestelhistorie zien. Bij Status staat je track and trace code. Wanneer je klikt op de roze link Volg bestelling kun je de bestelling volgen bij Post NL.

In 3 stappen
Stap 1Stap 2Stap 3