Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
LINK 0 > A2 - halfjaarlicentie
LINK 0 > A2 - halfjaarlicentie
Praktisch- en middengeschoolden van niveau 0 naar A2
€ 39,95
Productoverzicht

LINK 0 > A2 - halfjaarlicentie

Praktisch- en middengeschoolden van niveau 0 naar A2

VU NT2
Uitgave: laptop Niveau: 0-a2
Isbn: 3009010002353
Direct via e-mail
Beschrijving

Écht anders lesgeven doe je met LINK. Deze innovatieve methode biedt alles wat je nodig hebt voor doelgericht NT2-onderwijs in één digitaal programma.

Het platform is ontworpen op basis van recente wetenschappelijke inzichten én wensen uit de lespraktijk. LINK voorziet precies in de actuele behoeften van de NT2-docent en -cursist, en sluit perfect aan op het nieuwe inburgeringsstelsel. 

 

Let op: De prijs van dit product is per gebruiker per halfjaar. Je kunt ook kiezen voor een jaarlicentie.

Inhoud

LINK 0 > A2 brengt praktisch- en middengeschoolde anderstaligen in 20 thema's van niveau 0 naar A2.

Bij aanschaf van dit product ontvang je een code waarmee je een halfjaar via NT2 School toegang krijgt tot de cursus. Daarna kun je de licentie verlengen.

 

LINK is: 

  • Alles-in-één: een volledige taalcursus, toetsen, lesideeën, docenteninstructies, grammaticatool, Uitspraaktrainer, woordenboek NT2 en vertalingen in 16 talen op één platform
  • Interactief: een zelfsturende methode met automatische feedback én een handige berichtenservice voor het indienen en becommentariëren van huiswerk
  • Overzichtelijk: je ziet resultaten en voortgang van al je cursisten in een helder overzicht 
  • Op maat: je kunt je cursisten op groepsniveau én individueel niveau toegang geven tot het materiaal en gemakkelijk differentiëren, lessen arrangeren en extra oefeningen inzetten
  • Herkenbaar en functioneel: met thema’s en vaardigheden waar de cursist direct wat aan heeft in het dagelijks leven: besparen op je energiekosten, je weg vinden in het OV of een pakketje retour sturen
  • Gebruiksvriendelijk en toegankelijk: Dankzij de heldere vormgeving is navigeren zeer intuïtief en eenvoudig. Intensieve bijscholing of inwerken is daarom niet nodig.

 

Cursisten kunnen met de gratis app WRTS de LINK-woorden extra oefenen.

 

Voor een computerloze les is het LINK 0 > A2 werkboek apart verkrijgbaar. 

 

De vervolgcursus LINK A2 > B1 is nu ook beschikbaar.

 

LINK online inzien? Vraag dan vrijblijvend een gratis proeflicentie aan of bekijk gratis het LINK-webinar, waarin auteur Carola van der Voort je meeneemt door het programma.

 

Technische voorwaarden

  • LINK+ functioneert in de browsers Google Chrome, Apple Safari, Mozilla Firefox en Microsoft Edge. Het programma werkt NIET in Internet Explorer.
  • LINK+ is geschikt voor gebruik op tablets
  • Voor gebruik van LINK+ is een headset met koptelefoon en microfoon nodig.
  • De licentiecodes van digitale producten of sites kun je tot anderhalf jaar na aankoop activeren. Bij de licentie zelf staat hoe lang je kunt werken met de licentie vanaf het moment van activeren (twee weken, één maand, halfjaar, jaar). 
Niveau

0 > A2

Doelgroep

Praktisch- en middengeschoolde volwassen anderstaligen met instapniveau 0.

Auteurs

Ontwikkeld door het team van VU-NT2 Expert.

 

Auteurs:

Carola van der Voort

Titia Boers

m.m.v.: Chrissy Hosea, Willem Jansen, Lotte Minnema en Anne Hammers

Productdetails
Isbn: 3009010002353
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam

Reviews 'LINK 0 > A2 - halfjaarlicentie'

1
2
0
0
0

Compliment voor de makers

Bogaers Taleninstituut Jolanda van der Meijden | 29 januari 2022
Perfect programma. Komt dat ook voor andere talen? Jullie hebben het format! Zou ook in een app mogen voor op je telefoon. Nu is dat te klein als je het op je mobiel wilt gebruiken. Staat dat ook op jullie wensenlijst?

Fijn lesmateriaal: veel digitaal, gevarieerde oefeningen, past goed bij deze tijd.

W. de Kloe | 10 november 2021
Goede combinatie van werkboek + gevarieerde digitale oefeningen (goede opbouw ABCD van Neuner), aantrekkelijk voor de studenten. Weetje: Het schema om de voortgang te monitoren kon ik niet vinden: je verwacht het onder KLAS, maar je moet gewoon het lesmateriaal openen en dán zie je de groene cirkel VOORTGANG. Suggestie/nadeel: binnengekomen berichten/opdrachten moet je als docent zélf nakijken. Ik mis de optie om 2 studenten aan elkaar te koppelen, zodat ze eerst elkaars werk kunnen nakijken. En daarna zou de docent het dan kunnen checken.

Review

Tedo Mac Gillavry | 22 mei 2021
Goed

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent