Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
DigLin+ ABC en Lezen 1 - werkboek
DigLin+ ABC en Lezen 1 - werkboek
Samen werken in de klas
€ 24,95
Productoverzicht

DigLin+ ABC en Lezen 1 - werkboek

Samen werken in de klas

Ineke van de Craats, Jan Deutekom
Uitgave: laptop Niveau: 0-a1
Isbn: 9789024422722
Levertijd 1-2 werkdagen
Beschrijving

Haal met dit werkboek nog meer uit DigLin+!

 

Let op: de werkboeken kunnen NIET zonder de digitale methode worden gebruikt. Een licentie voor de digitale methode zit NIET bij dit werkboek inbegrepen, maar bestel je hier.

 

DigLin+ is een digitale alfabetiseringsmethode voor anderstalige jongeren en volwassenen. De methode is zo opgezet dat de ongeschoolde leerder ermee uit de voeten kan en zich toch op een volwassen, zelfstandige manier het Latijnse schrift aanleert. Met dit werkboek haal je nog meer uit DigLin+. Het werkboek bevat vragen bij en suggesties voor verwerking in de klas van de woorden en teksten die de leerlingen bij de digitale methode leren. Ook biedt het werkboek evaluatieformulieren, waarmee de leerlingen zelf hun eigen voortgang kunnen inzien.

 

Inhoud

Werkboek en online programma

Dit werkboek en het online programma DigLin+ zijn complementair aan elkaar. De auteurs van de methode adviseren een gecombineerd gebruik van het online programma - waarmee de cursist zelfstandig kan werken - met de werkboeken, die suggesties bieden voor oefenactiviteiten in de klas.

 

Dit werkboek hoort bij de onderdelen ABC en Lezen 1 binnen DigLin+. Voor de onderdelen Lezen 2, 3 en 4 is er het werkboek DigLin+ Samen werken in de klas - Lezen 2, 3 en 4.

 

Bij dit boek zit een code, waarmee je toegang krijgt tot het extra materiaal behorende bij het werkboek. Let op: deze code geeft géén toegang tot de digitale methode DigLin+. Een licentie voor de digitale methode bestel je hier.

 

 

 

 

 

 

Niveau

DigLin+ is bedoeld voor cursisten die analfabeet, semi-analfabeet of andersalfabeet zijn en loopt van niveau A0 tot B1.

Doelgroep

DigLin+ levert oefenmateriaal voor verscheidene groepen leerders, maar is in de eerste plaats bedoeld voor iedereen die na de puberteit voor het eerst leert lezen en schrijven in een andere taal dan de moedertaal. Maar omdat DigLin+ de klank-tekenkoppeling van het Nederlands aanbiedt en oefent, is het programma in principe nuttig voor iedere NT2-leerder, met name voor diegene die het schrift of de nieuwe uitspraakregels nog moet leren.

Auteurs

Jan Deutekom

Ineke van de Craats

Productdetails
Isbn: 9789024422722
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam
Afmetingen: 23.9 x 17.1 x 1.5 cm
Gewicht: 398 gram
Pagina's: 132
Druk: 1
Docentexemplaar aanvragen
Op het docentenplatform NT2 Docent kun je als docent gratis of tegen een gereduceerd tarief een docentexemplaar van deze uitgave aanvragen.
Naar NT2 Docent

Reviews 'DigLin+ ABC en Lezen 1 - werkboek'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent