Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Werk en taal
Werk en taal
Een werkboek voor praktijkgerichte taalscholing
€ 25,50
Productoverzicht
Werk en taal

Werk en taal

Een werkboek voor praktijkgerichte taalscholing

Nelleke Koot
Uitgave: boek Niveau: a2Niveau: b1Niveau: b2
Isbn: 9789046904329
Levertijd 1-2 werkdagen
Beschrijving

Een taal leren doe je in de praktijk. Op je werk of stage kom je situaties tegen waarbij het belangrijk is om goed Nederlands te spreken. Met de juiste begeleiding leer je veel van dat soort situaties. Werk en taal biedt die begeleiding: het richt zich specifiek op het taalgebruik in werksituaties. Werk en taal is het eerste praktijkgerichte werkboek waarin het volgen van vakgerichte scholing en het verbeteren van de Nederlandse taal gecombineerd worden. Studenten kunnen de lesstof gelijk toepassen op hun werk, tijdens hun taalstage of in hun praktijklessen en andersom: taalmoeilijkheden die ze in de praktijk tegenkomen worden in de lessen gelijk aan de kaak gesteld. Met Werk en taal leren studenten precies dat wat ze nodig hebben om in hun specifieke stage- of werksituatie goed te kunnen functioneren. De derde, herziene druk is uitgebreid met ruim twintig pagina's aan oefeningen voor de gespreksvaardigheid. In rollenspellen breiden studenten hun woordenschat uit en met 'Wat zeg je- oefeningen' trainen studenten veelvoorkomende taalsituaties op het werk. De lesstof komt rechtstreeks uit de praktijk en is veelal gebaseerd op feedback van eerdere studenten. Daarnaast is er een zeer uitgebreide docentenhandleiding beschikbaar.

Niveau

Niveau AKA t/m niveau 2 (mbo).

Doelgroep

Werk en taal is geschikt voor mbo-studenten op niveau AKA t/m niveau 2 die in de praktijk aan hun taalvaardigheid werken, en voor NT2-studenten die werken, stage lopen of een vakgerichte opleiding volgen.

Auteurs

Nelleke Koot werkt met mbo-studenten van alle niveaus aan het Friesland College te Leeuwarden en was jarenlang NT2-docent. Voor Uitgeverij Coutinho schreef ze meerdere werkgerelateerde taalboeken.

Productdetails
Isbn: 9789046904329
Uitgeverij: Coutinho
Afmetingen: 29.5 x 20.9 x 1.0 cm
Gewicht: 394 gram

Reviews 'Werk en taal'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent