Productoverzicht

Luisteren op B2

Examentraining luistervaardigheid Staatsexamen NT2 II

Joke Olie, Nicky Heijne
Isbn: 9789461059215
Beschrijving

Luisteren op B2 is het tweede deel in de serie examentrainers voor Staatsexamen NT2 II die de Universiteit van Amsterdam ontwikkelt met uitgeverij Boom. De examenkandidaat kan juist die vaardigheden nog extra oefenen waarmee hij nog moeite heeft. Wat voor soort fragmenten wordt aangeboden? Welke vragen worden gesteld? Welke strategieën zijn vereist? Luisteren op B2 bereidt de kandidaat voor op het onderdeel Luisteren zodat hij of zij vol vertrouwen het examen tegemoet gaat.

Luisteren op B2 sluit aan bij de nieuwe, digitale wijze waarop de luisterexamens van het Staatsexamen NT2 II worden afgenomen. 

 

Het online product is geschikt voor laptop en pc, de werking op smartphones en tablets kan niet worden gegarandeerd. Deze online dienst werkt binnen de meest gangbare internetbrowsers. Met dit product heeft u 1 jaar toegang tot de online dienst met het lesmateriaal.

Inhoud

In Luisteren op B2 worden er niet alleen veel oefeningen aangeboden, maar ook wordt er uitgebreid ingegaan op de strategieën die gehanteerd moeten worden bij luistertaken op dit niveau. Zowel het globale als het gerichte luisteren wordt getraind en naast luistervaardigheid wordt ook veel aandacht besteed aan verstavaardigheid.

Niveau

Luisteren op B2 is geschikt voor hoogopgeleide gevorderden.

Doelgroep

Luisteren op B2 is bedoeld voor staatsexamenkandidaten die zich extra willen voorbereiden op het onderdeel luisteren van het Staatsexamen II of die al eens gezakt zijn voor dit onderdeel. Luisteren op B2 is goed te gebruiken naast De finale en andere methodes die voorbereiden op Staatsexamen II. Deze schrijftraining is echter niet alleen geschikt voor staatsexamenkandidaten maar is voor iedereen voor wie Nederlands niet de moedertaal is en die zijn luistervaardigheid doelgericht op niveau B2 wil brengen.

Auteurs

Joke Olie

Nicky Heijne

Productdetails
Isbn: 9789461059215
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam
Afmetingen: 24.1 x 16.9 x 0.7 cm
Gewicht: 195 gram