Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
The hate U give
The hate U give
€ 15,00
Productoverzicht
The hate U give

The hate U give

Angie Thomas
Uitgave: boek Niveau: a2Niveau: b1
Isbn: 9789086967018
Levertijd 1-2 werkdagen
Beschrijving

In The hate U give volgen de 16-jarige Starr. Ze woont in een arme zwarte wijk, maar gaat naar een rijke witte school. Op een avond wordt haar beste vriend Khalil doodgeschoten door een politieagent. De agent dacht dat Khalil een drugsdealer was. Maar Starr weet dat Khalil onschuldig en ongewapend was. De buurt steunt de agent. Zij gaan ervan uit dat Khalil een crimineel was omdat hij zwart was. Starr kent de waarheid, maar durft ze wel te zeggen wat er echt gebeurd is? Het zal haar in een moeilijke positie brengen. Ze wil graag bij haar klasgenoten van school horen. En tegelijk ook bij haar vrienden uit haar buurt. Alleen zijn dat verschillende culturen. Met verschillende normen, waarden, regels en ideeën over de politie. Wat moet ze doen?

The Hate U Give is een krachtig Young Adult-boek over actuele thema’s zoals de Black Lives Matter-beweging, vooroordelen, racisme en identiteit.

Productdetails
Isbn: 9789086967018
Uitgeverij: Eenvoudig Communiceren B.V.
Afmetingen: 21.0 x 13.2 x 1.1 cm
Gewicht: 186 gram
Pagina's: 104

Reviews 'The hate U give'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent