Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Taaltrainer voor gevorderde anderstaligen
Taaltrainer voor gevorderde anderstaligen
NT2 op de werkvloer
€ 54,95
Productoverzicht
Taaltrainer voor gevorderde anderstaligen
Taaltrainer voor gevorderde anderstaligen - Slide 2
Taaltrainer voor gevorderde anderstaligen - Slide 3
Taaltrainer voor gevorderde anderstaligen - Slide 4
Taaltrainer voor gevorderde anderstaligen - Slide 5
Taaltrainer voor gevorderde anderstaligen - Slide 6
Taaltrainer voor gevorderde anderstaligen - Slide 7
Taaltrainer voor gevorderde anderstaligen - Slide 8

Taaltrainer voor gevorderde anderstaligen

NT2 op de werkvloer

Emmeke Boot, Sytske Degenhart
Uitgave: boekUitgave: website Niveau: b2-c1
Isbn: 9789085062509
Levertijd 4-7 werkdagen
Beschrijving

Nieuwe Nederlanders functioneren op het werk vaak nog niet op gelijk niveau met collega's vanwege de taalbarrière. Deze Taaltrainer biedt hun daarom net die laatste hulp om volwaardig te kunnen participeren. Lastige grammaticale items zijn gekoppeld aan oefenstof waarbij gebruikgemaakt is van praktijksituaties en vaktaal uit de administratieve, de medische en de technische sector. Deze uitgave bevat een unieke, aparte uitspraaktraining die je op de website kunt vinden.

 

Let op: Online producten zijn niet langer compatibel met Internet Explorer 10. Bovendien werkt het programma niet op tablets en smartphones. Met dit product heb je 1 jaar toegang tot de online dienst met het lesmateriaal.

Inhoud

De Taaltrainer richt zich op het trainen van vaardigheden waar iedereen in studie of werk veel mee te maken krijgt, maar die vaak onderbelicht blijven in reguliere NT2-methodes, zoals: brieven schrijven, telefoneren, samenvatten, notuleren, solliciteren en overleggen. In twaalf hoofdstukken worden deze en andere vaardigheden themagewijs behandeld. De antwoorden op de oefeningen staan achterin. Dankzij de lijsten van bijwoorden, ondergeschikte voegwoorden, onregelmatige werkwoorden en het register is de Taaltrainer naast een praktisch werkboek ook een nuttig naslagwerk. 

Niveau

Taaltrainer is geschikt voor gevorderde anderstaligen. 

Doelgroep

De Taaltrainer is bestemd voor midden- en theoretisch geschoolde tweedetaalsprekers, die hun opleiding Nederlands als tweede taal hebben voltooid (niveau B1/B2) en zich willen voorbereiden op studie of werk in Nederland of die na het behalen van het Staatsexamen NT2 II behoefte hebben aan extra oefenstof om de puntjes op de i te zetten. Ook is dit boek te gebruiken als naslagwerk naast een (beroepsgerichte) studie.

Auteurs

Emmeke Boot

Sytske Degenhart

Productdetails
Isbn: 9789085062509
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam
Afmetingen: 29.7 x 21.0 x 1.4 cm
Gewicht: 657 gram
Pagina's: 199

Reviews 'Taaltrainer voor gevorderde anderstaligen'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent