Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Ander Onderwerp - deel 1
Ander Onderwerp - deel 1
Taboes algemeen, vloeken en schelden
€ 39,95
Productoverzicht
Ander Onderwerp - deel 1
Ander Onderwerp - deel 1 - Slide 2
Ander Onderwerp - deel 1 - Slide 3
Ander Onderwerp - deel 1 - Slide 4
Ander Onderwerp - deel 1 - Slide 5
Ander Onderwerp - deel 1 - Slide 6
Ander Onderwerp - deel 1 - Slide 7
Ander Onderwerp - deel 1 - Slide 8

Ander Onderwerp - deel 1

Taboes algemeen, vloeken en schelden

Syberthe Langedijk
Uitgave: boek Niveau: alle
Isbn: 9789083333700
Levertijd 1-2 werkdagen
Beschrijving

Dit boek is het eerste deel uit een serie van vijf lesboeken voor anderstaligen. De boeken gaan over taboe- of ongemakkelijke onderwerpen. Deze onderwerpen komen vaak nauwelijks of helemaal niet aan bod in het NT2onderwijs. Dit vormt een hiaat en daarom zijn deze lesboeken geschreven.

 

In deze serie boeken over ongemakkelijke onderwerpen komen échte mensen met échte verhalen en ervaringen aan het woord en er wordt over het algemeen authentieke (spreek)taal gebruikt. De situaties die in het boek voorkomen, zullen voor veel mensen herkenbaar zijn.

 

De titel Ander Onderwerp betekent dat het in deze serie gaat om andere onderwerpen dan die je waarschijnlijk tegenkomt in je NT2-les of -boeken. Ander onderwerp is ook wat mensen vaak zeggen als ze ergens niet over durven of willen praten, omdat het onderwerp te ongemakkelijk is of omringd is met een schaamtegevoel.

 

In dit eerste deel worden taboes in het algemeen behandeld en er is een gedeelte dat gaat over vloeken en schelden. In het volgende deel komen de onderwerpen liefde en relaties aan bod. De delen die daarna nog volgen gaan over seksualiteit, verslaving, psychische aandoeningen en de dood. In het vijfde deel komen woordenschat en idioom uit de eerdere vier boeken terug maar dan met nieuwe teksten en opdrachten.

Niveau

Alle niveaus

Auteurs

Syberthe Langedijk

Productdetails
Isbn: 9789083333700
Uitgeverij: Uitgeverij Papyrus
Afmetingen: 24.2 x 17.2 x 2.4 cm
Gewicht: 680 gram
Pagina's: 385

Reviews 'Ander Onderwerp - deel 1'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent