Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Iedereen krijgt klappen
Iedereen krijgt klappen
€ 14,50
Productoverzicht
Iedereen krijgt klappen

Iedereen krijgt klappen

Khalid Boudou
Uitgave: boek Niveau: a2Niveau: b1
Isbn: 9789086965939
Levertijd 1-2 werkdagen
Beschrijving

Taha is 17 wanneer hij uit de jeugdinrichting komt. Hij maakt de belofte aan zichzelf dat ze hem daar nooit meer terugzien. Vastberaden om op het goede spoor te blijven, zweert hij het blowen en stelen af. Vanaf nu gaat ie alleen nog maar met de juiste mensen om die hem op de rails houden.

Hij besluit om bij een boksschool te trainen en al snel blijkt dat het boxen hem ligt: hij heeft serieus talent. Zijn coach Mickey, die als een tweede vader is voor Taha, helpt Taha om in topvorm te komen. En dat lukt, want Taha mag meedoen aan de Europese Kampioenschappen. Maar dan gebeurt er iets dat niet te voorspellen viel. De verkeerde types duiken langzaamaan weer op en Taha raakt verwikkeld in een keiharde drugsoorlog. Hij raakt alles kwijt. Het is nog maar de vraag of hij zich aan zijn woord kan houden en op het juiste pad weet te blijven.

Productdetails
Isbn: 9789086965939
Uitgeverij: Eenvoudig Communiceren B.V.
Afmetingen: 21.2 x 13.0 x 0.8 cm
Gewicht: 145 gram
Pagina's: 78

Reviews 'Iedereen krijgt klappen'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent