Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Gormah Dade
Gormah Dade
Het verhaal van een vechter
€ 10,00
Uitverkocht
Productoverzicht
Gormah Dade
Gormah Dade - Slide 2

Gormah Dade

Het verhaal van een vechter

Gormah Dade
Uitgave: boek Niveau: a2Niveau: b1
Isbn: 9789086967179
€ 10,00
Uitverkocht
Beschrijving

Gormah komt uit Liberia in Afrika, waar een oorlog heerste. Gormah heeft veel heftige dingen gezien en meegemaakt. Wanneer ze een Nederlandse man ontmoet, besluit ze met hem te verhuizen naar Nederland. Maar ook in Nederland kan het leven moeilijk zijn. Gormah kent de cultuur niet en spreekt de taal niet. Omdat ze niet kan lezen en schrijven, raakt ze zelfs in de schulden. Ze moet hard werken om haar schuld af te betalen. In het begin heeft ze zo weinig geld dat haar kinderen met lege broodtrommels naar school moeten. Maar ze besluit het roer om te gooien: Gormah gaat Nederlands leren lezen en schrijven. Zo komt ze van haar schuld af en kan zoiets nooit meer gebeuren.

Tegenwoordig is Gormah een voorbeeld voor anderen. Ze kan lezen en schrijven en is Taalambassadeur voor Stichting Lezen en Schrijven. Met haar verhaal inspireert Gormah veel anderen om ook Nederlands te leren. Gormah vertelt nu in het hele land hoe belangrijk het is om naar school te gaan.

Productdetails
Isbn: 9789086967179
Uitgeverij: Eenvoudig Communiceren B.V.
Afmetingen: 21.0 x 13.0 x 1.2 cm
Gewicht: 223 gram
Pagina's: 128

Reviews 'Gormah Dade'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent