Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Verhalen van de spin Anansi
Verhalen van de spin Anansi
€ 16,50
Productoverzicht
Verhalen van de spin Anansi

Verhalen van de spin Anansi

Ruud Schinkel
Uitgave: boek Niveau: a2
Isbn: 9789086962082
Levertijd 1-2 werkdagen
Beschrijving

Anansi is een van oorsprong Afrikaans fabeldier waarover vele verhalen bestaan, die eeuwenlang van generatie op generatie werden doorgegeven. Anansi is een slimme, sluwe spin met magische krachten. Tijdens de slavernij, toen het voor slaven verboden was om hun eigen cultuur uit te dragen, werd de kleine slimme Anansi het symbool van stil verzet, van ‘wie niet sterk is moet slim zijn’. Het personage Tijger in de verhalen van Anansi werd zo het symbool voor de onderdrukker of slavenhouder, want Tijger is sterk, maar dom. De verhalen werden stiekem door slaven aan elkaar verteld om troost te geven en afleiding te bieden uit de narigheid van alledag.

In deze uitgave over Anansi worden zijn verhalen verteld op een toegankelijke manier die iedereen zal aanspreken. In eenvoudig taalgebruik, maar met behoud van de traditie van deze prachtige en grappige oude volksverhalen.

Productdetails
Isbn: 9789086962082
Uitgeverij: Eenvoudig Communiceren B.V.
Afmetingen: 23.5 x 14.9 x 1.0 cm
Gewicht: 249 gram
Pagina's: 72

Reviews 'Verhalen van de spin Anansi'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent