Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Mi Sranan
Mi Sranan
Nieuwe verhalen uit Suriname
€ 12,00
Productoverzicht
Mi Sranan

Mi Sranan

Nieuwe verhalen uit Suriname

Uitgave: boek Niveau: a2Niveau: b1
Isbn: 9789086965342
Levertijd 1-2 werkdagen
Beschrijving

Mi Sranan is een bundel met vijf korte verhalen op taalniveau A2/B1. De verhalen zijn door Surinaamse auteurs geschreven, met de klank en de geur van Suriname. Over het leven in Suriname. Naar Suriname vertelt over de remigratie van een Nederlands-Surinaams gezin, en de onwennigheid die dat oplevert voor de kinderen. In De Spreekbeurt gaat het over een stotterend jongetje dat gepest wordt en zijn weg daarin vindt. In Oog in oog met de dood lezen we over de beet van een giftige slang en een miraculeuze redding. Bomen kunnen praten stipt de mystieke aantrekkingskracht van bomen aan, en het verhaal Burenruzie is een moderne variant op het Romeo en Julia-thema.

 

Een woordenlijst achterin vertaalt het Sranan Tongo, waarmee de verhalen doorspekt zijn. Veel woorden kennen we al in Nederland. No Spang! De verhalen zijn makkelijk te lezen.

Niveau

A2/B1

Auteurs

Jerrel van Aerde

Hilli Arduin

Indra Hu

Karin Lachmising

Rose-Marie Maître

Productdetails
Isbn: 9789086965342
Uitgeverij: Eenvoudig Communiceren B.V.
Afmetingen: 21.0 x 13.0 x 0.8 cm
Gewicht: 147 gram
Pagina's: 80

Reviews 'Mi Sranan'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent