Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Goed gezegd
Goed gezegd
Uitspraak voor anderstaligen
€ 54,95
Productoverzicht
Goed gezegd
Goed gezegd - Slide 2
Goed gezegd - Slide 3
Goed gezegd - Slide 4
Goed gezegd - Slide 5
Goed gezegd - Slide 6
Goed gezegd - Slide 7
Goed gezegd - Slide 8
Goed gezegd - Slide 9
Goed gezegd - Slide 10

Goed gezegd

Uitspraak voor anderstaligen

Peter Schoenaerts, Chris van Veen, Hinke van Kampen, Vita Olijhoek, Ruud Stumpel
Uitgave: boek Niveau: alle
Isbn: 9789024423798
Levertijd 4-7 werkdagen
Beschrijving

Let op: Dit boek is bedoeld voor anderstaligen die Nederlands leren in Vlaanderen. Voor wie Nederlands leert in Nederland en aan uitspraak wil werken, is er Uitspraaktrainer in de les.

 

Goed gezegd helpt anderstaligen in Vlaanderen hun uitspraak te verbeteren.

 

Goed gezegd kan gebruikt worden als docentenboek en kan worden gecombineerd met elke andere lesmethode. Het boek bevat doelgerichte oefeningen, geschikt voor zowel praktisch geschoolde als theoretisch geschoolde beginners én gevorderden. De bijhorende werkbladen en het audiomateriaal kan gratis gedownload worden.

 

Naast oefeningen biedt het boek ook theoretische verdieping voor docent en cursist: het gaat in op het belang van uitspraaktraining, helpt uitspraakproblemen te analyseren en geeft achtergrondinformatie over de Vlaamse standaarduitspraak van het Nederlands.

 

Het audiomateriaal is ingesproken door onder andere Martine Tanghe. Martine Tanghe is een van de bekendste gezichten van de VRT-nieuwsdienst en wordt zowel in Vlaanderen als in Nederland gewaardeerd om haar verzorgde taalgebruik.

 

Let op: Online producten zijn niet langer compatibel met Internet Explorer 10. Bovendien werkt het programma niet op tablets en smartphones. Met dit product heb je 3 jaar toegang tot de online dienst met het lesmateriaal.

Niveau

Goed gezegd is geschikt voor zowel praktisch als theoretisch geschoolde beginners en gevorderden.

Doelgroep

Anderstaligen die Nederlands leren in Vlaanderen en hun uitspraak willen verbeteren.

Auteurs

Peter Schoenaerts bewerkte deze methode - oorspronkelijke ontwikkeld door VU-NT2 - voor anderstaligen die Nederlands leren in België.

 

Peter Schoenaerts studeerde taal- en letterkunde (Nederlands en Engels). Hij gaf jarenlang les en werkte mee aan diverse Nederlandse taalmethodes en publicaties. Momenteel ondersteunt hij wereldwijd de studie van het Nederlands als medewerker van het Taaluniecentrum NVT in Brussel.

Productdetails
Isbn: 9789024423798
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam
Afmetingen: 24.0 x 16.8 x 1.3 cm
Gewicht: 409 gram
Pagina's: 195

Reviews 'Goed gezegd'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent