Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Lachland
Lachland
Puzzels, raadsels en spelletjes voor wie van Nederlands houdt
€ 19,60
Productoverzicht
Lachland
Lachland - Slide 2
Lachland - Slide 3

Lachland

Puzzels, raadsels en spelletjes voor wie van Nederlands houdt

Helga van Loo, Peter Schoenaerts
Uitgave: boek Niveau: alle
Isbn: 9789044134773
Levertijd 1-2 werkdagen
Beschrijving

Hou je van taalspelletjes? Dan is Lachland iets voor jou! Speel op een leuke manier met taal door de vele puzzels, raadsels, spelletjes en moppen. Hopelijk zal dit boek je doen glimlachen, of af en toe zelfs schaterlachen. Misschien moet je weleens iets opzoeken. Of iemand vragen om je te helpen. Maak plezier én oefen ook nog eens je Nederlands! Nederlands leren hoeft niet altijd serieus te zijn.

Inhoud

Lachland is een boek vol spelletjes, puzzels, raadsels en moppen. De antwoorden staan achterin. Het boek is gemaakt naar aanleiding van de gelijknamige theaterproductie LACHLAND. 

Niveau

Geschikt voor beginnende en gevorderde taalleerders.

Doelgroep

Voor tieners en volwassenen. Lachland is een boek voor iedereen die van Nederlands houdt of die Nederlands aan het leren is. 

Auteurs

Helga Van Loo studeerde Germaanse talen aan de KU Leuven en volgde daarna een bijkomende opleiding NT2-didactiek aan de Universiteit Antwerpen. Ze werkt als docente Nederlands als tweede taal aan het Instituut voor Levende Talen van de KU Leuven en is docente NT2-didactiek aan de Universiteit Antwerpen. Buiten de klas ontwikkelde ze nieuw NT2- en NVT-lesmateriaal; Zij verzorgt ook bijscholingen en workshops in binnen- en buitenland.

 

Peter Schoenaerts studeerde Taal- en Letterkunde (Nederlands en Engels) aan de KU Leuven, en volgde een drama-opleiding aan de American Academy of Dramatic Arts in New York. Peter werkte mee aan verscheidene Nederlandse taalmethodes en publicaties. Hij werkte o.a. zeven jaar voor de Nederlandse Taalunie als taalexpert NVT. Sinds 2001 maakt hij geregeld theaterproducties voor anderstaligen. Momenteel is hij dagelijks leider van 'Theater van A tot Z' en eindredacteur bij het weekblad Humo.

Productdetails
Isbn: 9789044134773
Uitgeverij: Maklu, Uitgever
Afmetingen: 29.8 x 21.2 x 1.0 cm
Gewicht: 391 gram
Pagina's: 96

Reviews 'Lachland'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent