Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Welkom op de Nederlandse arbeidsmarkt
Welkom op de Nederlandse arbeidsmarkt
€ 26,50
Productoverzicht
Welkom op de Nederlandse arbeidsmarkt

Welkom op de Nederlandse arbeidsmarkt

Dorothé Pietersma
Uitgave: boekUitgave: website Niveau: a2Niveau: b1Niveau: b2
Isbn: 9789046906453
Levertijd 1-2 werkdagen
Beschrijving

Hoe vind je als nieuwkomer een baan die bij je past? En welke uitdagingen kom je dan tegen op de werkvloer? De uitgave Welkom op de Nederlandse arbeidsmarkt biedt alle handvatten om cursisten hierin te begeleiden.

Vanwege de persoonlijke aanpak en tal van manieren om te differentiëren, is Welkom op de Nederlandse arbeidsmarkt bruikbaar voor zowel hoog-, midden- als laagopgeleiden, vanaf taalniveau A2. De uitgave biedt een grondige voorbereiding op het ONA-examen, maar is er in de eerste plaats op gericht om cursisten daadwerkelijk naar een passende arbeidsplek te begeleiden. De uitgebreide docentenhandleiding ondersteunt docenten bij dit proces, met aandacht voor coachingsvaardigheden, extra oefeningen voor differentiatie, en werkvormen bij het illustrerende filmmateriaal.

De uitgave is ingedeeld in de acht thema's van het ONA-examen: beroepenoriëntatie, beroepsbeeld, persoonlijke eigenschappen, beroepskansen, beroepscompetenties, netwerken, werk vinden en werkcultuur. Deze thema's kunnen behandeld worden in een volgorde die passend is bij de uitgangssituatie van de cursisten. Aan het eind van ieder hoofdstuk is de cursist klaar om de resultaatkaart in te vullen. In het laatste hoofdstuk wordt de cursist voorbereid op het eindgesprek.

Niveau

Vanaf niveau A2

Doelgroep

Welkom op de Nederlandse Arbeidsmarkt is geschreven voor inburgeraars, maar is geschikt voor iedereen die een passende plek wil vinden op de Nederlandse arbeidsmarkt.

Auteurs

Dorothé Pietersma is loopbaancoach en docent NT2. Ze schreef eerder Zwart op wit - Praktische schrijfvaardigheid voor volwassenen en Sterk aan het werk - loopbaantraining voor werkenden en werkzoekenden. 

Productdetails
Isbn: 9789046906453
Uitgeverij: Coutinho
Afmetingen: 24.0 x 17.1 x 1.0 cm
Gewicht: 260 gram
Pagina's: 140

Reviews 'Welkom op de Nederlandse arbeidsmarkt'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent