Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Taaltempo Nederlands
Taaltempo Nederlands
Training van gespreksvaardigheid
€ 19,95
Productoverzicht
Taaltempo Nederlands

Taaltempo Nederlands

Training van gespreksvaardigheid

Pauline Kuiper-Jong
Uitgave: boek Niveau: a2-b1
Isbn: 9789046902813
Levertijd 1-2 werkdagen
Beschrijving

Bij het leren van een taal blijken veel cursisten ook na jaren studie nog moeite te hebben met de reactietijd: de tijd tussen vraag en antwoord. Met Taaltempo Nederlands leer je steeds sneller een antwoord te geven op vragen, waardoor je in korte tijd je gespreksvaardigheid kunt verbeteren. Je leest een vraag en formuleert dan een antwoord door de juiste grammaticale regels toe te passen. Vervolgens kun je het antwoord zelf controleren. Het geven van een goed antwoord wordt zo gaandeweg een automatisme. Je leert de grammaticale rijtjes los te laten en vervoegingen snel en correct toe te passen. Het niveau wordt geleidelijk opgevoerd van A1 naar B2, waarbij het voorafgaande steeds wordt herhaald.

Taaltempo Nederlands sluit aan bij de meest gangbare NT2-lesmethodes. Het boek kan zowel klassikaal als voor zelfstudie gebruikt worden. Thuis kun je (hardop) trainen en je eigen ritme geleidelijk opvoeren: ieder leert in zijn eigen (taal)tempo! Bij het boek is een docentenhandleiding beschikbaar.

Niveau

Niveau: A2 > B1.

Doelgroep

Mensen die minimaal niveau A2 beheersen.

Auteurs

Pauline Kuiper-Jong geeft les aan verschillende volksuniversiteiten. Zij ontwikkelde de Taaltempo-methode en schreef ook Taaltempo Italiaans, Uit de voeten met Italiaans en, samen met Marina Beckers, Spreek vaardig!

Productdetails
Isbn: 9789046902813
Uitgeverij: Coutinho
Afmetingen: 22.0 x 14.0 x 1.3 cm
Gewicht: 268 gram

Reviews 'Taaltempo Nederlands'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent