Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Sterk aan het werk
Sterk aan het werk
loopbaantraining voor werkenden en werkzoekenden
€ 25,95
Productoverzicht
Sterk aan het werk

Sterk aan het werk

loopbaantraining voor werkenden en werkzoekenden

Dorothé Pietersma
Uitgave: boekUitgave: website Niveau: a2Niveau: b1Niveau: b2
Isbn: 9789046902776
Levertijd 1-2 werkdagen
Beschrijving

Veel NT2-cursisten hebben het gevoel niet goed tot hun recht te komen in een sollicitatieprocedure, op hun stage of werk. De algemene NT2-methodes richten zich wel op de talige vaardigheden die werkenden en werkzoekenden nodig hebben, maar niet op de benodigde sociale competenties. Het zijn juist deze sociale competenties die anderstaligen vaak nog missen om in een voor hen vreemde cultuur werk te kunnen vinden, te kunnen houden en carrière te kunnen maken.

Sterk aan het werk geeft hun praktische handvatten om zich ook deze vaardigheden eigen te maken. Het gaat hierbij om kwesties zoals zelfvertrouwen, respect voor jezelf en anderen, verantwoordelijkheid, eigen keuzes maken en contact met anderen. In verschillende opdrachten leren de cursisten de stof toe te passen op hun eigen situatie, oefenen ze de Cruciale Handelingen en trainen ze hun taalvaardigheid.

Bij Sterk aan het werk hoort een website met filmpjes, telefoongesprekken en ander materiaal voor cursisten. Via de website kunnen docenten een dvd bestellen waarop, naast deze filmpjes en telefoongesprekken, een docentenhandleiding staat met didactische tips en extra oefenmateriaal.

Niveau

Vanaf niveau A2

Doelgroep

Sterk aan het werk kan naast andere NT2-taalmethodes gebruikt worden om cursisten vanaf niveau A2 voor te bereiden op of te ondersteunen in hun stage of (vrijwilligers)werk. Het is ook geschikt voor deelnemers aan re-integratietrajecten of cursussen Nederlands, en studenten aan een mbo-opleiding op niveau 1 en 2 die extra ondersteuning kunnen gebruiken op het gebied van taal en sociale competenties.

Auteurs

Dorothé Pietersma 

Productdetails
Isbn: 9789046902776
Uitgeverij: Coutinho
Afmetingen: 24.0 x 16.9 x 0.9 cm
Gewicht: 196 gram

Reviews 'Sterk aan het werk'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent