Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Beter Nederlands spreken
Beter Nederlands spreken
Grammatica, woordenschat en uitspraak
€ 33,95
Productoverzicht
Beter Nederlands spreken

Beter Nederlands spreken

Grammatica, woordenschat en uitspraak

Marilene Gathier
Uitgave: boekUitgave: website Niveau: vanaf-a1
Isbn: 9789046905005
Levertijd 1-2 werkdagen
Beschrijving

Een goede spreekvaardigheid is van cruciaal belang voor iedere anderstalige die Nederlands wil leren. Daar komt veel bij kijken: de inhoud moet begrijpelijk en samenhangend zijn, de grammatica moet worden toegepast en de spreker moet voldoende verstaanbaar zijn voor de luisteraar. Beter Nederlands spreken is de eerste methode die de training van al deze aspecten met elkaar verenigt. In deze uitgave bouwt de cursist in zeven thematische hoofdstukken structureel aan zijn spreekvaardigheid. Woordenschat, grammatica, en uitspraak komen in ieder hoofdstuk aan bod. Alle aspecten van verstaanbaarheid worden aangeboden: nadruk, zinsmelodie en klanken. Hoofdstuk 8 bestaat uit oefeningen op niveau B1, als voorbereiding op het Staatsexamen. Op de website zijn er ook extra spreekoefeningen naar niveau B2 te vinden.

 

Website

Bij de uitgave hoort een uitgebreide website, waarop de geluidsfragmenten bij alle dialogen, routines en uitspraakoefeningen uit het boek beschikbaar zijn, maar ook extra uitspraakoefeningen, transcripten, studiewijzers en een handleiding voor docenten. Deze handleiding omvat een intaketoets en bovenal een schat aan waardevolle instructies voor uitleg en feedback. 

Doelgroep

Beter Nederlands spreken is geschreven voor midden- en theoretisch geschoolde anderstaligen vanaf niveau A1. De uitgave kan gebruikt worden in cursussen en in privélessen, zowel in Nederland als in het buitenland. 

Auteurs

Marilene Gathier is educatief auteur, taaltrainer en taaladviseur Nederlands. Zij schreef mee aan diverse lesmethoden NT2 en is onder andere de auteur van Welkom in Nederland en van de serie Schrijf Vaardig.

 

Marieke Goedegebure is taaltrainer en logopedist NT2. Ze geeft uitspraaktraining aan anderstaligen en workshops en advies aan docenten en taalvrijwilligers over de uitspraak van het Nederlands als tweede taal. Ook schreef ze over dit onderwerp in diverse vakbladen.

Productdetails
Isbn: 9789046905005
Uitgeverij: Coutinho
Afmetingen: 24.0 x 17.1 x 1.5 cm
Gewicht: 436 gram

Reviews 'Beter Nederlands spreken'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent