Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
LINK+ voor theoretisch geschoolden A2 > B1 - halfjaarlicentie
LINK+ voor theoretisch geschoolden A2 > B1 - halfjaarlicentie
€ 39,95
Productoverzicht
LINK+ voor theoretisch geschoolden A2 > B1 - halfjaarlicentie

LINK+ voor theoretisch geschoolden A2 > B1 - halfjaarlicentie

Uitgave: laptop Niveau: a2-b1
Isbn: 3009010005729
Direct via e-mail
Beschrijving

Écht anders lesgeven doe je met LINK+. Deze innovatieve methode biedt alles wat je nodig hebt voor doelgericht NT2-onderwijs in één digitaal programma.

Het platform is ontworpen op basis van recente wetenschappelijke inzichten én wensen uit de lespraktijk. LINK+ voorziet precies in de actuele behoeften van de NT2-docent en -cursist, en sluit perfect aan op het nieuwe inburgeringsstelsel. 

 

LINK+ is speciaal ontwikkeld voor theoretisch geschoolde anderstaligen en sluit aan op hun dagelijkse leefwereld, werk- of studiepraktijk. 

 

De prijs van dit product is per gebruiker per halfjaar. Je kunt ook kiezen voor een jaarlicentie.

Inhoud

LINK+  A2 > B1 bestaat uit 15 thema’s die aansluiten op de dagelijkse leefwereld, werk- of studiepraktijk van theoretisch geschoolde anderstaligen. In LINK+ maken cursisten grotere leerstappen en zijn de opdrachten cognitief uitdagend. Daarnaast zijn er nieuwe onderdelen aan LINK+ 0 > A2 toegevoegd die passen bij de doelgroep, zoals een praktijkopdracht als slotopdracht, een onderdeel waarin aandacht wordt besteed aan grammaticaal correcte productie en een reflectie-onderdeel aan het eind van elk thema.

 

LINK+ is:

  • Alles-in-één: een volledige taalcursus, toetsen, lesideeën, docenteninstructies, grammaticatool, Uitspraaktrainer, woordenboek NT2 en vertalingen in 16 talen op één platform
  • Interactief: een zelfsturende methode met automatische feedback én een handige berichtenservice voor het indienen en becommentariëren van huiswerk
  • Overzichtelijk: je ziet resultaten en voortgang van al je cursisten in een helder overzicht 
  • Op maat: je kunt je cursisten op groepsniveau én individueel niveau toegang geven tot het materiaal en gemakkelijk differentiëren, lessen arrangeren en extra oefeningen inzetten
  • Herkenbaar en functioneel: met thema’s en vaardigheden waar de cursist direct wat aan heeft in het dagelijks leven: besparen op je energiekosten, je weg vinden in het OV of een pakketje retour sturen
  • Gebruiksvriendelijk en toegankelijk: Dankzij de heldere vormgeving is navigeren zeer intuïtief en eenvoudig. Intensieve bijscholing of inwerken is daarom niet nodig.

 

Cursisten kunnen met de gratis app WRTS de LINK-woorden extra oefenen.

 

Voor een computerloze les is het LINK+ A2 > B1 werkboek apart verkrijgbaar.

 

Een kijkje nemen in LINK+ voor theoretisch geschoolden? Dat kan! Vraag nu vrijblijvend een gratis proeflicentie aan! 

 

Technische voorwaarden

  • LINK+ functioneert in de browsers Google Chrome, Apple Safari, Mozilla Firefox en Microsoft Edge. Het programma werkt NIET in Internet Explorer.
  • LINK+ is geschikt voor gebruik op tablets
  • Voor gebruik van LINK+ is een headset met koptelefoon en microfoon nodig.
  • De licentiecodes van digitale producten of sites kun je tot anderhalf jaar na aankoop activeren. Bij de licentie zelf staat hoe lang je kunt werken met de licentie vanaf het moment van activeren (twee weken, één maand, halfjaar, jaar). 
Niveau

A2 > B1 

Doelgroep

Theoretisch geschoolde volwassen anderstaligen met instapniveau A2. 

Auteurs

LINK+ B1 is ontwikkeld door het team van VU-NT2 Expert. 

Auteurs: Anne Hammers, Nadine Linger, Titia Boers en Chrissy Hosea.

Redactie: Titia Boers en Annemarie Nuwenhoud, met dank aan Lotte Minnema en Sandy Posthumus Meyjes.

 

Productdetails
Isbn: 3009010005729
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam

Reviews 'LINK+ voor theoretisch geschoolden A2 > B1 - halfjaarlicentie'

0
1
0
0
0

Fijn lesmateriaal: grotendeels digitaal, gevarieerde oefeningen, past goed bij deze tijd.

W. de Kloe | 12 december 2021
Het lesboek is een prettig handvat tijdens de les, nadat de student het digitale gedeelte thuis heeft voorbereid. Het niveau zegt te beginnen bij A2. En dat klopt, maar dan voor iemand die A2 goed beheerst. (Voor iemand die netaan voor het inburgeringsexamen is geslaagd, is het een té? fikse stap vooruit.) Ik heb het geadviseerd voor iemand die B1- heeft. Zij is content met dit lesmateriaal: qua thema's en woordenschat sluit het aan bij de interesses en het denkniveau van hoger/theoretisch opgeleiden.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent