Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
De opmaat
De opmaat
Naar NT2-niveau A2
€ 49,95
Uitverkocht
Productoverzicht
De opmaat
De opmaat - Slide 2
De opmaat - Slide 3
De opmaat - Slide 4
De opmaat - Slide 5
De opmaat - Slide 6
De opmaat - Slide 7
De opmaat - Slide 8
De opmaat - Slide 9
De opmaat - Slide 10
De opmaat - Slide 11

De opmaat

Naar NT2-niveau A2

Maud Beersmans, Wim Tersteeg
Uitgave: boekUitgave: website Niveau: 0-a2
Isbn: 9789085067238
€ 49,95
Uitverkocht
Beschrijving

De opmaat is een nieuwe NT2-methode: fris, toegankelijk, actueel en betaalbaar. Met veel oefeningen, praktijkvoorbeelden en een goede opbouw wordt het een plezier om Nederlands te leren.

De opmaat bestaat uit tien thema's, waaronder afspreken, vrije tijd, hobby's, gezondheid, onderwijs en je innerlijk en uiterlijk. Binnen elk thema komen de vier vaardigheden spreken, luisteren, lezen en schrijven afwisselend aan bod. Elke les bevat een dialoog waarin bepaalde personen regelmatig terugkomen, authentieke teksten en vele oefeningen. Het materiaal komt van websites, folders, programma's, formulieren enzovoort.

 

In NT2 School vindt u lesondersteunend multimediaal materiaal behorende bij De opmaat.

 

Let op: Online producten zijn niet langer compatibel met Internet Explorer 10. Bovendien werkt het programma niet op tablets en smartphones. Met dit product heeft u 1 jaar toegang tot de online dienst met het lesmateriaal.

Inhoud

De opmaat bestaat uit een A4-formaat werkboek inclusief toegang tot een website waarop al het multimediale materiaal te vinden is. Met dit product heeft u 1 jaar toegang tot de website met het lesmateriaal.

Niveau

Methodes die aansluiten op De opmaat zijn De sprong en Vooruit!  voor niveau B1 en De finale voor niveau B2

 

 

Doelgroep

De opmaat is een beginnerscursus Nederlands voor hoger opgeleide anderstaligen. De methode is geschikt voor het gebruik in groepsverband, maar ook voor zelfstudie. 

Auteurs

Maud Beersmans is docent NT2 bij Babel.

 

Na haar studie Sociolinguïstiek heeft ze de Post-HBO opleiding Educatief Werker gedaan en kon ze meteen aan de slag in de basiseducatie. Na vijf jaar maakte ze de overstap naar het NT2-onderwijs aan hoger opgeleide anderstaligen. Bij het James Boswell Instituut van de universiteit Utrecht heeft ze groepscursussen op alle niveaus en maatwerktrainingen verzorgd. Sinds september 2012 heeft Babel de activiteiten op het gebied van taalonderwijs van het James Boswell Instituut overgenomen en is Maud werkzaam voor Babel.

 

Naast het lesgeven begeleidt ze stagiaires, is ze assessor voor de AKV-toets van het medisch assessment, verzorgt ze intakes en geeft ze workshops op het gebied van woordenschatonderwijs, activerend leren en peer feedback.

 

Samen met haar collega Wim Tersteeg ontwikkelde Maud de populaire serie 'NT2 op maat', voor cursisten die zich voorbereiden op het Staatsexamen NT2.

Wim Tersteeg is NT2-docent bij Babel aan de Universiteit Utrecht. Samen met Maud Beersmans ontwikkelde hij de populaire serie 'NT2 op maat', voor cursisten die zich voorbereiden op de Staatsexamens NT2. 

Productdetails
Isbn: 9789085067238
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam
Afmetingen: 29.3 x 21.1 x 2.2 cm
Gewicht: 913 gram
Pagina's: 292

Reviews 'De opmaat'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent