Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Taalpingpong
Taalpingpong
Vragen en antwoorden in alledaagse situaties
€ 44,95
Productoverzicht
Taalpingpong
Taalpingpong - Slide 5
Taalpingpong - Slide 6
Taalpingpong - Slide 7
Taalpingpong - Slide 8
Taalpingpong - Slide 9
Taalpingpong - Slide 10
Taalpingpong - Slide 11

Taalpingpong

Vragen en antwoorden in alledaagse situaties

Nicole van Schaijik
Uitgave: boekUitgave: laptop Niveau: vanaf-a1
Isbn: 9789085065845
Levertijd 4-7 werkdagen
Beschrijving

Met Taalpingpong kan iedere anderstalige, van inburgeraar tot expat, oefenen met het stellen van vragen en het geven van antwoord in het Nederlands. Heel veel vragen en antwoorden die in uiteenlopende situaties gesteld kunnen worden, worden hierin geoefend. En er moet veel worden geoefend! Het gebruiken van allerlei grammaticale constructies moet een automatisme worden. Een taalleerder moet over de inhoud van een antwoord nadenken en niet over de vorm.

Let op: Online producten zijn niet langer compatibel met Internet Explorer 10. Bovendien werkt het programma niet op tablets en smartphones. Met dit product heb je 1 jaar toegang tot de online dienst met het lesmateriaal.

Inhoud

Het boekje behandelt alledaagse praktijksituaties binnen Burgerschap, OGO en Werk en geeft daarbinnen (in een context!) talloze vragen en antwoorden. De cursist verhoogt hiermee zijn spreeksnelheid, leert grammaticale constructies snel te hanteren en traint meteen zijn taalvaardigheid binnen cruciale praktijksituaties die nodig zijn voor het inburgeringsexamen. De grammatica in de vragen en antwoorden kent een oplopende moeilijkheidsgraad.

 

In het boekje zit een code waarmee je toegang krijgt tot het online oefenprogramma. Hier kun je onder andere het tempo instellen, waardoor de reactiesnelheid nog beter kan worden getraind. Met dit product heb je 1 jaar toegang tot de online omgeving met het lesmateriaal.

Niveau

Deze training is geschikt voor mensen met niveau A1 tot A2. Voor theoretisch geschoolde expats kan Taalpingpong vanaf A0 gebruikt worden. 

Doelgroep

Deze training is geschikt voor mensen met niveau A1 tot A2 en sluit aan bij alle NT2- en inburgeringsmethodes. De methode kan zowel thuis als klassikaal worden gebruikt. Voor expats kan Taalpingpong vanaf A0 gebruikt worden.

Auteurs

Nicole van Schaijik
Nicole van Schaijik heeft haar eigen talenbureau: TalenT Taaltrainingen NL en geeft Nederlandse les aan anderstaligen (NT2), schriftelijke communicatieles (NT1) en inburgeringsles.

 

Daarnaast is ze examinator bij de afname van de decentrale inburgeringsexamens.

 

Ook bemiddelt ze tussen opdrachtgevers en docenten. Haar opdrachtgevers zijn bedrijven, particulieren en taleninstituten.

 

Voor Expatica.com heeft ze interviews met expats gehouden over wonen en werken in Nederland. Ook zijn er verschillende artikelen van haar hand over expats en taal geplaatst, bekijk ze op www.expatica.com.

Productdetails
Isbn: 9789085065845
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam
Afmetingen: 24.0 x 16.8 x 1.5 cm
Gewicht: 449 gram
Pagina's: 212
Docentexemplaar aanvragen
Op het docentenplatform NT2 Docent kun je als docent gratis of tegen een gereduceerd tarief een docentexemplaar van deze uitgave aanvragen.
Naar NT2 Docent

Reviews 'Taalpingpong'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent