Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
DigLin MVT Engels
DigLin MVT Engels
€ 27,75
Productoverzicht
DigLin MVT Engels

DigLin MVT Engels

Uitgave: laptop
Isbn: 3009010005712
Direct via e-mail
Beschrijving

De kennis en ervaring die de makers hebben opgedaan met DigLin+ Nederlands zijn volop ingezet bij de ontwikkeling van deze vernieuwde digitale leermethode Engels voor het voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. 

Door middel van intuïtieve en adaptieve opzet kan een leerling direct aan de slag met het verkennen van de taal. Lees-, luister- en spreekvaardigheid worden op een innovatieve manier doelgericht getraind met 45 verschillende soorten oefeningen.

 

Werk je met DigLin+ en wil je op dezelfde manier ook met Engels aan de slag, dan kun je hier een licentie bestellen en die via NT2 School activeren.

 

 

Inhoud

Hoe werkt DigLin MVT

Met DigLin MVT staat er een Digital Language Instructor klaar om studenten niet alleen van input, maar ook van onmiddellijke feedback te voorzien in een digitale leeromgeving. Door de constante en onmiddellijke feedback ontstaat er een hoge leercurve. Iedere leerder vindt zijn eigen leerpad, in zijn eigen tempo.

 

De rol van de docent

De rol van docent is bij het gebruik van DigLin MVT te vergelijken met die van een rij-instructeur. Je zit naast de student die zelf zijn route bepaalt binnen de navigatie van het platform. De cursist rijdt, geeft gas en remt als het moet. De docent kan als instructeur bijsturen, meer gas geven maar ook remmen of zelfs ingrijpen wanneer nodig. Doordat de leerder zélf zijn doelen bepaalt ontstaat er gevoel van vrijheid. Hij voelt zich zeker omdat hij onafhankelijk van het instapniveau een leerdoel kan stellen en direct aan de slag kan gaan om dit doel te behalen en zijn grenzen te verleggen.

Productdetails
Isbn: 3009010005712
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam
Docentlicentie aanvragen
Op het docentenplatform NT2 Docent kun je als docent gratis een proef-of docentlicentie van de uitgave aanvragen.
Naar NT2 Docent

Reviews 'DigLin MVT Engels'

1
0
0
0
0

Review

Annemieke | 31 oktober 2022
Top

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent