Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Productoverzicht
Cover DigLin+ op weg naar B1

DigLin+ op weg naar B1

Samen werken in de klas

Jan Deutekom, Ineke van de Craats
Uitgave: boek Niveau: a2-b1
Isbn: 9789024432844
Levertijd 1-2 werkdagen
Beschrijving

DigLin+ is een digitale alfabetiseringsmethode voor anderstalige jongeren en volwassenen. De methode is zo opgezet dat de ongeschoolde leerder ermee uit de voeten kan en zich toch op een volwassen, zelfstandige manier het Latijnse schrift aanleert. 

 

Met dit werkboek van A2 > B1 haalt u nog meer uit DigLin+. Het werkboek bevat vragen bij en suggesties voor verwerking in de klas van de woorden en teksten die de leerlingen bij de digitale methode leren. Ook biedt het werkboek evaluatieformulieren, waarmee de leerlingen zelf hun eigen voortgang kunnen inzien.

 

Dit werkboek hoort bij de onderdelen Op weg naar B1. Voor de onderdelen ABC en lezen 1 is er het werkboek DigLin+ Samen werken in de klas - ABC en lezen 1 en voor de onderdelen Lezen 2, 3 en 4 is er het werkboek DigLin+ Lezen 2,3 en 4.

 

Werkboek en online programma

De drie werkboeken en het online programma DigLin+ zijn complementair aan elkaar. De auteurs van de methode adviseren een gecombineerd gebruik van het online programma - waarmee de cursist zelfstandig kan werken - met de werkboeken, die suggesties bieden voor oefenactiviteiten in de klas. 

 

Let op: de werkboeken DigLin+ ABC en lezen 1 en DigLin+ Lezen 2,3 en 4

kunnen NIET zonder de digitale methode worden gebruikt. Een licentie voor de digitale methode zit NIET bij dit werkboek inbegrepen, maar bestelt u hier. Het werkboek DigLin+ Op weg naar B1 kan eventueel zonder de digitale methode, maar mét haalt u nóg meer uit DigLin+ door het inslijpen van het geleerde. 

 

 

Inhoud

Bij dit boek zit een code, waarmee u toegang krijgt tot het extra materiaal behorende bij het werkboek. Let op: deze code geeft géén toegang tot de digitale methode DigLin+. Een licentie voor de digitale methode bestelt u hier.

Niveau

A2>B1

Doelgroep

Laagopgeleide analfabeten of andersalfabeten.

Auteurs

Ineke van de Craats & Jan Deutekom

Productdetails
Isbn: 9789024432844
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam
Gewicht: 400 gram
Pagina's: 180
Druk: 1e druk