Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Schrijf vaardig  2
Schrijf vaardig 2
methode met grammaticale opbouw voor anderstaligen
€ 17,50
Productoverzicht
Schrijf vaardig  2

Schrijf vaardig 2

methode met grammaticale opbouw voor anderstaligen

Marilene Gathier
Uitgave: boekUitgave: website Niveau: a2-b1
Isbn: 9789046903179
Levertijd 1-2 werkdagen
Beschrijving

Schrijf Vaardig bestaat uit drie delen. Deel 1 en 3 behandelen grammaticale onderwerpen. Dit tweede deel behandelt aspecten van schrijfvaardigheid die niet onder grammatica vallen, zoals adequaatheid, woordgebruik, samenhang en opbouw, tabellen, diagrammen en grafieken, en spelling. Daarnaast bevat dit deel een hoofdstuk met voorbeeldopdrachten bij Staatsexamen I en een hoofdstuk waarin de cursist leert fouten van anderen te verbeteren. Elk hoofdstuk bevat kaders waarin de theorie beknopt wordt besproken. Deze kaders worden afgewisseld met oefeningen, die van gesloten naar open gaan. Aan het eind van elk hoofdstuk staat een aantal open schrijfopdrachten, waarin de cursist het geleerde toe kan passen. Deel 2 is gericht op cursisten tussen niveau A2 en B2. Omdat dit deel onderwerpen bevat die op beide Staatsexamens beoordeeld worden, is het heel geschikt om naast deel 1 en deel 3 te gebruiken. Op de website wordt een groot aantal oefeningen uit het boek aangeboden in interactieve vorm. Tevens zijn de antwoorden van de oefeningen beschikbaar. Daarnaast zijn er geluidsfragmenten, extra oefeningen en een toets over grammaticale termen te vinden. Voor docenten is er een docentenhandleiding beschikbaar.  

Niveau

Deel 2 van Schrijf vaardig is gericht op cursisten tussen niveau A2 en B2.

Doelgroep

Schrijf Vaardig is gericht op midden- en theoretisch geschoolde anderstaligen met een afgeronde middelbareschool- of beroepsopleiding. De methode is ook geschikt voor volwassen mbo-studenten (bbl) op niveau 3 of 4 met een anderstalige achtergrond.

Auteurs

Marilene Gathier 

Productdetails
Isbn: 9789046903179
Uitgeverij: Coutinho
Afmetingen: 24.0 x 17.0 x 0.8 cm
Gewicht: 232 gram

Reviews 'Schrijf vaardig 2'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent