Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
KNM oefenexamens
KNM oefenexamens
€ 15,75
Productoverzicht
KNM oefenexamens
KNM oefenexamens - Slide 2
KNM oefenexamens - Slide 3
KNM oefenexamens - Slide 4
KNM oefenexamens - Slide 5
KNM oefenexamens - Slide 6

KNM oefenexamens

Uitgave: laptop Niveau: a2Niveau: b1Niveau: b2
Isbn: 9789024423613
Direct via e-mail
Beschrijving

Voordelige combiset van twee KNM oefenexamens (weeklicentie).

 

Met de KNM oefenexamens kun je zelf nagaan of je de stof voor het onderdeel Kennis van de Nederlandse Maatschappij van het inburgeringsexamen al meester bent. 

 

Ieder oefenexamen bestaat uit zeventig vragen. Alle vijftien KNM-categorieën komen aan bod. De oefenexamens worden online afgenomen aan de hand van korte situatieschetsen en kleurenillustraties. Hierbij wordt de inhoudelijke kennis voor het KNM-examen getoetst. Na afronding van het oefenexamen krijg je de score te zien met een overzicht van de fouten. De computer geeft feedback en een advies voor verdere studie. De KNM oefenexamens sluiten aan bij iedere KNM-methode, zoals Kom verder!.

 

Bezoek NT2 Dossier voor meer informatie over Kennis van de Nederlandse Maatschappij.

Inhoud

Bij aanschaf van de KNM oefenexamens ontvang je per e-mail de link naar de website en een persoonlijke inlogcode. Let op: de licentie is één week geldig.

 

De KNM oefenexamens:

  • bestaan elk uit zeventig vragen
  • besteden aandacht aan de vijftien KNM-categorieën
  • worden online afgenomen, net als het echte KNM-examenonderdeel
  • sluiten af met een score-overzicht
  • geven feedback op gemaakte fouten en advies voor verdere studie

 

Let op: Online producten zijn niet langer compatibel met Internet Explorer 10. Bovendien kan de werking van online producten kan niet worden gegarandeerd op tablets en smartphone.

Niveau

De KNM oefenexamens worden afgenomen op NT2-niveau A2. Dit is het vereiste niveau voor het inburgeringsexamen in Nederland.

Doelgroep

De KNM oefenexamens zijn er voor inburgeraars die zelf willen testen of ze klaar zijn voor het KNM-onderdeel van het inburgeringsexamen in Nederland.

Productdetails
Isbn: 9789024423613
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam

Reviews 'KNM oefenexamens'

0
0
0
1
0

KNM oefenexamens

Naldy | 20 mei 2021
Goede vragen en ziet er verzorgt uit. Minpunt is dat je alleen het aantal foute antwoorden krijgt en niet wat het goede antwoord is. De klantenservice gaf deze antwoorden ook niet. Om deze reden zal ik niet nog eens een dergelijk product kopen zonder dat ik zeker weet dat ik ook de oplossing krijg bij de foute antwoorden.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent