Productoverzicht
Cover Lezen op B1
Lezen op B1 - Slide 2
Lezen op B1 - Slide 3
Lezen op B1 - Slide 4
Lezen op B1 - Slide 5
Lezen op B1 - Slide 6
Lezen op B1 - Slide 7
Lezen op B1 - Slide 8
Lezen op B1 - Slide 9
Lezen op B1 - Slide 10
Lezen op B1 - Slide 11

Lezen op B1

Examentraining leesvaardigheid voor het Staatsexamen NT2 I

Joke Olie
Uitgave: boekUitgave: website Niveau: b1
Isbn: 9789089533531
Beschrijving

Kandidaten voor het Staatsexamen NT2 programma I, die nog moeite hebben met lezen, kunnen met Lezen op B1 extra oefenen voor dit onderdeel.

 

Met dit boek leert u welke leesstrategieën u kunt toepassen en hoe u er het beste mee kunt oefenen. Het boek bevat veel tips die helpen om informatieve teksten beter en efficiënter te lezen. De onderwerpen, de moeilijkheidsgraad en de vragen die erbij staan lijken op de teksten die u kunt verwachten bij het Examen Lezen van het Staatsexamen NT2 programma I. 

Inhoud

Deze leestraining bevat leesoefeningen op examenniveau en biedt een volledig oefenexamen aan. Daarnaast wordt er dieper ingegaan op de verschillende manieren van lezen en de soorten vragen in het Staatsexamen NT2 Lezen I. Ook is er aandacht voor leesstrategieën die helpen bij het begrijpen van langere teksten. De examenkandidaat leert kortom waar hij tijdens het examen goed op moet letten. Zo komt hij op het examen niet meer voor verrassingen te staan.

 

Bij het boek zit een code, waarmee u toegang krijgt tot de bijbehorende website, waarop u het extra materiaal kunt vinden.

 

Het online product is geschikt voor laptop en pc, maar werkt niet op smartphones en tablets. Deze online dienst werkt binnen de meest gangbare internetbrowsers.

 

Met dit product heeft u 1 jaar toegang tot de online omgeving met het lesmateriaal.

Niveau

Lezen op B1 is geschikt voor hoogopgeleide gevorderden.

Doelgroep

Lezen op B1 is bedoeld voor staatsexamenkandidaten die zich extra willen voorbereiden op het onderdeel lezen van het Staatsexamen NT2 programma I, of die al eens gezakt zijn voor dit onderdeel. Lezen op B1 is goed te gebruiken naast Vooruit! en andere methodes die voorbereiden op Staatsexamen NT2 I.

 

Het werkboek is ook geschiktvoor cursisten die hun leesvaardigheid op dit niveau willen verbeteren.

Productdetails
Isbn: 9789089533531
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam
Afmetingen: 24.0 x 17.1 x 1.1 cm
Gewicht: 350 gram
Pagina's: 140
Druk: 1